Bank Asya önünde geniş güvenlik önlemi

TMSF’nin el koyduğu Bank Asya’da incelemeler sürüyor.

GİRİŞ 04.02.2015 00:22 GÜNCELLEME 04.02.2015 00:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bankada hesabı bulunan ve haberi öğrenen bazı vatandaşlar banka binası önünde toplandı.  Polis, olası bir gerginliğe karşı banka önünde güvenlik bariyeri oluşturdu.  
 
TMSF Bank Asya’ya el koydu. İstanbul Ümraniye’deki Merkez Binasına gelen yetkililer inceleme çalışması başlattı. Bu sırada haberi öğrenen bazı vatandaşlar bina önünde toplandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de olası bir gerginliğe karşın bina çevresini bariyerlerle kapadı. Binanın bulunduğu cadde trafiğe kapatılırken karar tepki gösteren bazı vatandaşlar olayı görüntüleyen gazetecilerle tartıştı.
 
Bankadaki incelemeler sürerken banka personelinin girişleri kontrollü şekilde yapılıyor

 

YORUMLAR 3
  • toprak 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle olacağı belliyken varını yoğunu satıp buraya yatıranlar buna müstehak...
    Cevapla
  • TALHA 9 yıl önce Şikayet Et
    Bank Asya'nın Vatan Hainlerinin elinde olduğunu ve er yada geç iflas edeceğini veya el konulacağını bildiğiniz halde ŞAKLABAN HOCANIZIN TALİMATIYLA evinizi arabanızı satıp paranızı Bank Asya'ya yatırırsanız kalırsınız öyle ortada mal gibi. Allah sizi ıslah etsin, doğru yola erdirsin inşallah. Aksi taktirde helak olup gidesiniz can vatanımızdan..
    Cevapla
  • Egeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel çetenin finans ayağı medya ayağı çökertilene kadar devam.Milletin parasını devlete karşı kullanıp ülkesine hıyanet edenler hesap vermeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar