Erdoğan'ı ölümle tehdit eden Özsoy gözaltında

Prof. Dr. Osman Özsoy, Samanyolu Televizyonu'nda yaptığı konuşma sebebiyle gözaltına alındı.

Erdoğan'ı ölümle tehdit eden Özsoy gözaltında
Erdoğan'ı ölümle tehdit eden Özsoy gözaltında
GİRİŞ 29.04.2015 16:57 GÜNCELLEME 30.04.2015 03:33
Bu Habere 216 Yorum Yapılmış

Prof. Dr. Osman Özsoy, Samanyolu Televizyonu'nda yaptığı konuşmada "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçunu oluşturabilecek ifadeler kullandığı iddiasıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

'BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU ERDOĞAN'

Osman Özsoy, gözaltına alınmasıyla ilgili bir internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bu sürecin finali olarak sayılabilir bu. Bizi almasalardı eksiklik olacaktı. Samanyolu'na katıldığım programla ilgili gözaltına alınıyorum. '3-5 mert yiğit adam bu işi bitirebilir' sözlerimden dolayı olduğu söylendi. Hayatımda böyle bir sahne olmasaydı eksik olurdu. Çoluk çocuk bile 'seni hala almadılar mı?' diye söylüyordu. Bunlar hala bana bir tiyatro sahnesi gibi geliyor. Ülkemde bunların yaşandığına inanmak istemiyorum. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Erdoğan'dır demiştim. Bu da bir tarafa not edilsin lütfen.

TWEET ATTI

Vapurda gözaltına alınan Özsoy, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

TEM Şube benim takip ediyormuş.
Eminönü Üsküdar vapurundan aldılar.
Vatan Emniyete.götürüyorlar 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 216
  • fikri fikir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu zat 17 Aralık 2013 den önce 20-22 kasım 2013'de Dicle Üniversitesi'nde düzenlenen siyasal iletişim kongresinde "bütün salonla 100 bin dolarına iddiaya girerim ki dershaneleri kapatamazlar" sözünü söylemişti. O zamandan beri bu çetenin içinde yer alan ve olacak olanlardan haberdar olan bu zatın masum numaralarına kimse inanmıyor artık....
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ahmak yerine koyma Osman efendi. Bizi kendin gibi mi sandın. Komedyenlik mesleğinde iyisin.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Orada dur Bre, zalim haddini bil! Karşındaki Adam, Adam gibi Adam Kudüs Fatihi, Şah İsmailin Azraili, Mescidi Aksa ve Kutsal Emanetlerin Bekcisi, OSMANLI CİHAN Devletinin İlk Halifesi Cennet Mekan Yavuz Sultan Selim Hanın Öz be Öz Torunu Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Kraliçeli İngiltere, Papalı Avrupanın, İsrailin ve Müslüman görünümlü İslam Düşmanı Yahudi Dostu İRANIN Korkulu Rüyası, Ben abdestsiz hiçbir devlet işine imza atmadım diyen, Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Hanın tıpkısının aynısı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    rada dur Bre, zalim haddini bil! Karşındaki Adam, Adam gibi Adam Kudüs Fatihi, Şah İsmailin Azraili, Mescidi Aksa ve Kutsal Emanetlerin Bekcisi, OSMANLI CİHAN Devletinin İlk Halifesi Cennet Mekan Yavuz Sultan Selim Hanın Öz be Öz Torunu Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Kraliçeli İngiltere, Papalı Avrupanın, İsrailin ve Müslüman görünümlü İslam Düşmanı Yahudi Dostu İRANIN Korkulu Rüyası, Ben abdestsiz hiçbir devlet işine imza atmadım diyen, Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Hanın tıpkısının aynısı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan!
    Cevapla
  • ilahiyatci 9 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca bir profesörsün, ilim adamısın , devletimizle uğraşmak mıdır senin görevin, unvanına mı güveniyorsun ,eline ne geçecek neyin peşindesin anlamak mümkün değil ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Yetiştiricilerden çoban isyanı: 100 bin lira maaşla çalıştıracak eleman bulamıyorlar