Akbaş: Bir daha sanatçı cenazesine gelmeyeceğim

Zeki Alasya'nın cenaze töreninde duygularını dile getiren ünlü sanatçı Aydemir Akbaş, kızgınlığını dile getirdi.

GİRİŞ 10.05.2015 12:55 GÜNCELLEME 10.05.2015 15:44
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün 72 yaşında hayata veda eden ve bugün son yolculuğuna uğurlanan usta sanatçı Zeki Alasya'nın cenaze töreninde sanatçı arkadaşları duygularını dile getiriyor.

Yakın arkadaşı Zeki Alasya'nın cenazesine katılmak için Levent Camii'ne gelen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş canlı yayında adeta isyan etti.

Ünlü isimlerin cenazelerinde yaşanan fotoğraf çektirmelere kızan Aydemir Akbaş, "Hiç konuşacak halim yok. Ben bir şey söyleyeceğim. Ben bir daha bir  sanatçı arkadaşımın cenazesine gelmeyeceğim. Yemin ettim bir daha gelmeyeceğim. Gitmek üzereydim, arkadaşlarım çevirdi, kaldım. Hakikaten gelmek istemiyorum. Çünkü acısını yaşayamıyorum. Fotoğraf çektirmeye gelen insanlardan bıktık. Resmen bıktım. Ya tamam seviyorsun sanatçı adam ama bırak bende onunla baş başa kalayım. Zeki her şeyden evvel adam gibi adamdı. Sinemada yeri doldurulabilir belki ama tiyatroda hiçbir zaman yeri doldurulamayacak bir isimdi Zeki. Sanat dünyasının önemli ismiydi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • ertu 8 yıl önce Şikayet Et
    mason oldugunu ilk defa ogrendim
    Cevapla
  • Abdulaziz 8 yıl önce Şikayet Et
    insanlar ne Kadar'da cirkeflesmis
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tv de çıkanlara ilgi gösterenler kendinize gelin hergün wc ye gitmeye mecbur aciz insan onlarda ,ünlü olmaları birşeyi değiştirmiyor.Siz ilgi gösterdikçe kendilerini birley sanıyorlar.
    Cevapla
  • mustafa ERKAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Zeki bir masondu. Ancak mason kafalı cahiller onun cenazesine katılabilir, Mü'minler asla !
    Cevapla
  • yurtalan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ile savaşanlara (cami mescid başörtüsü sarık bunlara karşı olmak) rahmet okunmaz. firavuna ebu cehile nemruta rahmet okuyosan buyur bunada rahmet dile.namaza karşı olanların namazını kılmak niye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…