Şanlıurfa'da skandal iddia!

Şanlıurfa'da çekilen ve sosyal medyada hızla yayılanb bir görüntü HDP'nin seçimlere şaibe karıştırdığI iddiasını ortaya attırdı.

Şanlıurfa'da skandal iddia!
Şanlıurfa'da skandal iddia!
GİRİŞ 07.06.2015 12:07 GÜNCELLEME 07.06.2015 15:41
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

2015 Milletvekili Genel Seçimleri saat 08.00 itibari ile tüm yurtta başladı. Çok sayıda vatandaş oy kullanmak için erkenden sandıklara giderken, Şanlıurfa'da çekilen bir görüntü sosyal medyayı salladı.


Elinde birden fazla oy pusulası ile kabine giren ve HDP'li olduğu iddia edilen bir kişi evet mührünü teker teker bütün pusulalara basarken görüntülendi.

Söz konusu görüntü sosyal medyaya düşer düşmez yüzlerce kişi tarafından paylaşılmaya başlandı.
 

KAÇTI İDDİASI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde HDP'ye toplu oy kullanırken çekilen görüntülerini sosyal medyada paylaşan Ömer Mutlu isimli şahsın kaçtığı öğrenildi. Oy hırsızlığının yapıldığı okulun jandarma bölgesinde olduğu için Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı'nın gözaltı kararı vermediği için Mutlu'nun ortadan kaybolduğu öğrenildi. HDP'ye toplu oy atan Mutlu'nun 13.30'dan beri yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadığı kaydedildi.

 

 

YORUMLAR 157
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    burak sen oy kullanmadın bugün herhalde. bal gibi de yeni seçmen kağıtları onlar...
    Cevapla
  • burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir şey yaptığını savunmuyorum ama seçim kağıtlarına dikkat ederseniz hepsi eski kağıtlar, bağımsızlar kağıdın sağ tarafında değil alt tarafında yer alması gerekiyor.
    Cevapla
  • çok bilmiş 8 yıl önce Şikayet Et
    at at ama ufak atıyorsun. bu millete gücünüz yetmez. fetöyü de al da gel...
    Cevapla
  • muhsin ÇINAR 8 yıl önce Şikayet Et
    savcılar göreve
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapı alışmış hırsızlığa. Mazot çay sigara uyuşturucu bilumum kaçakçılıktan sonra ceplerini doldurunca aynı yüz ifadesi belirir bunların yüzlerinde. Kışın duman tütmeyen köyleri var bunların. Kaçak elektrik kullanırlar ve yüzlerinde aynı pişmiş sırıtma ifadesi. Devlet buna bir dur demeli. Yoksa bu benim AkParti ye attığım son oy olacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
İsrail'den Lübnan'da SİHA ile suikast: Komutan Şerahbil Ali es-Seyyid şehit oldu