Doktoru Demirel'in son dakikalarını anlattı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, Demirel'in son dakikalarını anlattı...

GİRİŞ 17.06.2015 08:19 GÜNCELLEME 17.06.2015 15:05
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur, "Son dakikaya kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti" dedi.

Cesur, düzenlenen basın toplantısında, Demirel'in diyabet, kronik böbrek yetmezliği ve bunlara bağlı rahatsızlıkları bulunduğunu söyledi.

Demirel'in son dakikaya kadar bilincinin açık olduğunu anlatan Cesur, "Ömrünü demokrasi ve kalkınma hedefine adamış, Türkiye sevdalısı ve Türkiye davasının kahramanı, büyük lider, bugünkü Türkiye'nin mimarisinde çok büyük pay sahibi, yürüdüğümüz yolda, içtiğimiz suda, kullandığımız elektrikte, okuduğumuz okulda şu hastanede, barajlara okullarda her yerde unutulmayacak izler bırakan Sayın Cumhurbaşkanımızı saat 02.05'te maalesef Hakkın rahmetine uğurladık" diye konuştu.

SON DAKİKAYA KADAR BİLİNCİ AÇIKTI

Akşam yemeğini Demirel ile yediklerini belirten Cesur, "Son dakikaya kadar bilinci açık olan Sayın Demirel vakur, mutlu ve huzurlu bir şekilde hayata veda etti" ifadesini kullandı.

Güven Hastanesi Etik Kurulu Başkanı Tevfik Ali Küçükbaş da Demirel'in 13 Mayıs'ta akut solunum enfeksiyonu sebebiyle hastaneye geldiğini ve o tarihten bu yana tedavi gördüğünü kaydetti.

Küçükbaş, Demirel'in durumunda zaman zaman iyileşmeler görülmesine rağmen "enfeksiyonun verdiği zorlu etkiler sonucunda" vefat ettiğini söyledi.

YORUMLAR 38
  • Analiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olarak öldü ise Allah rahmet eyleye; yoksa toprağı bol olsun!
    Cevapla
  • Bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahya üzülmüştür. Egebank Murat'ta üzülmüştür. En başta israil üzülmüştür neferini kaybetti.
    Cevapla
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    ya bari ölüye saygınız olsun herkese düşman olunur mu ya biraz insaf biraz vicdan ya kendinizden olmayan herkese sayıp duruyosunuz
    Cevapla
  • Cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ölüye diriye değil, insanın saygısı hakka olacak. Hakka saygısı olanın zulme ve zalime saygısı olmaz. Zulme saygısı olan da hakka saygısızdır. Öyle ortaya karışık işler değil bunlar. Bulanık kafayla bir yere varılmaz.
    Cevapla
  • Hakan Y. 8 yıl önce Şikayet Et
    doktorun saçma sapan yorumlarına ihtiyacımız yok. ölüm nedenini anlatsın yeter
    Cevapla
  • civan hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya sana da kalmadi be salamon! Keske dogru safta olsaydin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu