Öğrenciler kanlı bıçaklı
Adana'da Liselerarası Futbol Turnuvası'ndaki karşılaşmayı kazanan okulun öğrencileri, ellerinde sopa ve bıçaklarla rakip okula baskın yaptı. Bir başka okulda ise 15 yaşındaki öğrenci, arkadaşını bıçakladı.

Grup, Paksoy Lisesi öğrencilerini sopayla kovalayıp, yöneticilere de saldırdı. Polisin olay yerine gelmesiyle kaçan öğrencilerden 35'i gözaltına alındı. Başka bir olayda ise 15 yaşındaki lise öğrencisi V.Ç., “Neden ters ters bakıyorsun?” diyen okul arkadaşını bıçakladı.
Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nce düzenlenen liselerarası futbol turnuvası kapsamında bu sabah Enver Kurttepeli Lisesi ile Paksoy Lisesi'nin takımları karşı karşıya geldi. Enver Kurttepeli Lisesi futbol takımı karşılaşmayı 4- 1 kazandı. Paksoy Lisesi'nin taraftarlarının bulunmadığı maç sonrası, galip takımın taraftarı olan 50 öğrenci, Paksoy Lisesi'ne baskına gitti. Ellerinde sopa ve bıçaklar bulunan grup, Paksoy Lisesi'nde öğrencilerini sopayla kovalayıp, yöneticilere de saldırdı. Polisin olay yerine gelmesiyle kaçan öğrencilerden 35'i gözaltına alındı. Kavgayı duyan veliler de telaş içinde okula geldi, bazıları dersleri bitmeden çocuklarını alıp, evlerine götürdü. Benzer saldırılara karşı okula çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi.
POLİS TOPLANTIDAYKEN SALDIRI YAŞANDI
Adana'da son günlerde peş peşe meydana gelen öğrenci olayları, polisi de harekete geçirdi. Polis, bu amaçla bugün saat 11.00'de okul önlerinde genel güvenlik uygulaması kararı aldı. Bu nedenle Çocuk Şubesi'nde uygulamada görevli emniyet amirleri, başkomiser ve komiserler bir araya geldi. Ancak, toplantı sürdüğü sırada saat 10.30’da liseye saldırı yaşandı.
TERS BAKMA TARTIŞMASI
PTT Evleri Mahallesi, 65 Sokak'taki belediye otobüs durağında meydana gelen olayda ise Kiremithane Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi V.Ç., kendisine “Neden ters ters bakıyorsun?” dediğini ileri sürdüğü okul arkadaşı 15 yaşındaki E.S.'yi her iki bacağından bıçakla yaraladı. Çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen E.S., “Dün okula giderken aynı otobüste karşılaştık. Bana ters bakınca zoruma gitti. Tartışmıştık, bugün de karşılaşınca kavga ettik. Beni bıçakladı” dedi. Zanlı V.Ç., olaydan 2 saat sonra yakalanarak Çocuk Şubesi'ne götürüldü. Polis, her iki olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
-
engin temiz 17 yıl önce Şikayet EtİNSANLAR GÜNEYDOĞUYA GELİYOR GELECEK PEKİ YA GÜNEYDOĞULU???. A.Taşgetiren gbi nice akil insanlar,şirketler,türkcell,koç,sabancı, devlet(Başbakan ve bakanlar hep birlikte),başbakan yrdmcısı(6ay dolaştı),vs g.doğuya geliyo.Ne için? Özellikle Kürt kardeşlermze,iş-aş vermek için,insan yerine konulmamış insanlara insanca yaşamı müjdelemek için,çırpnyorlar.Çoğu Türk şuanda kendini sorguluyo,ne yapablirz?Sevelim hoşgörelim,yeniden kazanalm gönüllerni(zira bende öyle bakıyorum) değerlerine saygı duyalm kürt kardeşlerimizn...Beğen
-
engin temiz 17 yıl önce Şikayet EtAHMET TŞGETİREN ALLAH RAZI OLSUN. Sizler bu ülke için bu ülkede yaşayan hatta bu dünyada yaşayıp zor durumda olan her insan için dertleniyor,problemlerinin çözümlenmesini istiyorsunuz ki, bunu yazılarınızda da dile getiriyorsunuz... Güneydoğuda problemler 50 yıldır biriktirildi.Basiretsiz,ülkesini sevmeyen sahte atatrükçüler,sahte siyasetçiler,bürokratlar... kangrene dönüştürecektiki,şimdi yeni hamleler yapılıyor. Başbakanımızdan da Allah razı olsun.Oyumuz helal hoş olsun.. İnşaallah sözlerinde durcaklar.ümitliyiz gaziantepten slmBeğen
-
Yusuf Kenan 17 yıl önce Şikayet Et. yeter be bıktık artık sahte söylemlerinizden başbakanınız her aile en az üç çocuk sahibi olmalı söyleminin altında artan kürt nüfusuna karşı sözde tedbir almaya çalışıyor mevcut iktidar döneminde artan işsizlik yoksulluk ve ırkçılık taassubu ve bunlara alet olan sermaye sahibi talancı kaçakçı kürtler işin zorluğunu görünce yeni bir hikaye başlattınız ama şunu bilmenizi isterimki sizin için yolun sonu gelmiştir bu iktidar er veya geç halk tarafından alaşağı edilecektir nemalarınız bitecekBeğen