GSM hattı, bombacıya gözcülük eden şahsa ait çıktı

31 kişinin öldüğü Suruç'taki intihar saldırısında polis önemli ipuçlarına ulaştı.

GSM hattı, bombacıya gözcülük eden şahsa ait çıktı
GSM hattı, bombacıya gözcülük eden şahsa ait çıktı
GİRİŞ 22.07.2015 09:38 GÜNCELLEME 22.07.2015 16:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Suruç'taki Amara Kültür Merkezi'de meydana gelen saldırıdaki her türlü bilgi ve iddiayı araştıran ekipler telefon kayıtlarına odaklandı.

Güvenlik güçlerinin çalışmaları sırasında olay anında yapılan telefon görüşmeleri mercek altına alındı.

Patlamanın hemen ardından 27 telefon görüşmesine ilişkin olarak da güvenlik birimleri çalışmalarını hızlandırdı. 27 GSM hattından 23'ünün 'temiz' çıktığı ve bu görüşmelerin detaylandırıldığı, ancak diğer 4 GSM hattı ile ilgili çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

GÖZCÜ HATTI TAMAM

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre, GSM hatlarından biri, bölgeye yakın bir noktada canlı bombayı takip eden 'gözcü'ye ait. Şüpheli hatları masaya yatıran güvenlik birimleri, sözkonusu telefon hatlarının 24 saatlik görüşme detaylarını inceliyor. İddiaya göre canlı bomba Abdurrahman Alagöz'ün adına kayıtlı iki GSM hattı var. O telefonları en son ne zaman kullandığı ve kimlerle görüştüğünün tespiti için de çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 20
  • A.Ş.Fetih.1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir adım daha gitseniz gerçekten hdp pkk çıkar ama bilmiyorum neden gitmiyorsunuz..
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK bunu çözdü bile bir bir güvenlik birimlerine saldırıyor.İki polisin ölümünü üstlende Devlet bundan ziyade pkk sorununu çözmeli. Bu çözüldüğü taktirde işid'in bu ülkede yapacağı pek bir şey kalmayacak
    Cevapla
  • A.Ş.Fetih.1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir adım daha giderseniz hdp pkk olayın ortasında göreceksiniz..
    Cevapla
  • yazğı 8 yıl önce Şikayet Et
    işiddi derken olaya adıyaman menzilin başında patlıyacak.hdp nin iyi tezgahı.okadar insanı hdp liler katletti.zalimden dost olmaz.patlatan yaralıların içindedir.
    Cevapla
  • bahane 8 yıl önce Şikayet Et
    sen kim oluyorsun da Menzili isin icine katiyorsun? lafi sozunu bil.bu olaylarla o tur insanlarla dahi ayni cumlede kullanamazssin.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Izinsiz yapilan bir gosteriyi devtetin korumasi ve guvenligini saglamasi beklenemez.devlet sana izin vermiyor sen yinede o ISI yapiyorsun ve Boyle olay olunca devlet guvenligimizi saglayamadi yaygarasini yapiyorsun.oldu vanim istersen birde hepsine tek tek ozel koruma verseydi devlet degilmi.birakin bu devleti karalama politikasini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var
Para etmiyor diyerek şeftalileri boş araziye döktüler