Füzelere şehitlerin isimleri yazıldı

Türk Silah Kuvvetleri'nin PKK ve IŞİD hedeflerine düzenlediği hava harekatından kullanılan füzelere şehitlerimizin isimleri yazıldı.

Füzelere şehitlerin isimleri yazıldı
Füzelere şehitlerin isimleri yazıldı
GİRİŞ 29.07.2015 12:34 GÜNCELLEME 29.07.2015 16:13
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Son olarak PKK hedeflerinin vurulduğu hava harekatında şehit olan Necdet Aydoğdu, Müsellim Ünal, Okan Acar, İsmail Yavuz, Mehmet Koçak, Feyyaz Yumuşak, Yalçın Nane, Tansu Aydın, Muhammet Fatih Sivri, ve son düzenlenen hava harekatına ismi verilen Binbaşı Arslan Yavuz'un isimleri yazıldı. 

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada  28 Temmuz'u 29 Temmuz'a bağlayan gece boyunca icra edilen 'Şehit Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız' hava harekâtında PKK terör örgütünün yurtiçi ve yurtdışında (Zap, Metina, Gara, Avaşin-Basyan, Hakurk ve Kandil'de) kullandığı önceden tespit edilen sığınak, barınak, depo, lojistik nokta ve barınma alanları ile mağaraların vurulduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 51
  • Hasan Atak 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya terörist demeyen hdp li pkk milletvekillerine ömür boyu siyaset yasağı koysun hdpnin pkk milletvekilleri pkk kamplarında vekillik yapsın dağın hem meclisin içinde olmasın. Ayrıca pkk ya Şerefli Türk Ordusunun operasyonları karşısında yürüyüş yapan olay çıkaraanlar pkk lı olarak yargılansın devlet imkanlarından men edilsin göreceksiniz bu vatan kurtulacaktır.bunlar devleti dizayn etmeye çalışıyorlar bunlar devletin sınırlarını ve yasalarını değiştirmeye çalışıyorlar bunlar haindir hainlerin cezası kanunlarda bellidri. Kanunlarımız uygulanmsın uygulamayanlar suç işlemiş olurlar
    Cevapla
  • civan hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK yi ne Kadar lanetliyorsam, " Ne mutlu türkürm diyene" irkciligini da en az o Kadar lanetliyorum. Devlet ve asker irkciliktan vaz gecmelidir. PKK fasist, Despot, bagnaz bir rejimin sonucudur. PKK tepkisel olarak tipki türk fasizmin kürt versiyonu olarak cikiverdi. Lanet olsun.....
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    "Hangi iki zihniyet ? Vatan sevgisi imandandır.Müslümanın kanını akıtana dünyayı dar etmek en büyük görevdir.ne varki ülkemiz bu düsturu yıllardır askıya aldı.bundan sonrası için de müslüman katillerinin başına gök kubbe yıkılmalır...Allahım sen ülkeme güç,güç,güç ,kuvvet,kuvvet,kuvvet ve islami akıl akıl akıl nasip eyle..."Amin.
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık yapan putun sözü ile intikam alınmaz..Bizi birleştiren İslam..Yücelten İslam...Ne mutlu Müslümanım diyene sözü doğrudur çünkü Cennet Müminleri beklemektedir...Vesselam...
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Örgüt eski örgüt değil halla kendini 90 yıllarda sananalar var.Doğuda yönetim herkes örgütü benimsettirildi.Örgüt doğuda çoktan devlet kurdu.Daha geniş ailelere yayıldı.Bu kini bu şekilde nasıl bitireceksiniz.İsril Filistin gibi mi olacağız.Öfkeyle kalkan zararla otururu.Doğudan rahat gelenler kadar siz doğuya gidebilirmisiniz?Yanlışlıklar yapılıyor bunada bilip bilmeden birçok kişi destek oluyor.Neden bu olaylar şimdi çıktı???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı