2 polisi şehit eden hainler aranıyormuş!

Adana Valisi, 2 polisin şehit olduğu saldırıda ölü ele geçirilen teröristlerin PKK'ya üye olmaktan arandığının belirlendiğini açıkladı.

2 polisi şehit eden hainler aranıyormuş!
2 polisi şehit eden hainler aranıyormuş!
GİRİŞ 31.07.2015 09:45 GÜNCELLEME 31.07.2015 09:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Valisi Mustafa Büyük, Pozantı Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırıda 2 polis memurunu şehit ettikten sonra ölü ele geçirilen sahte kimlikli 2 teröristin PKK'ya üye olmaktan arandığının belirlendiğini açıkladı.

Vali Büyük, teröristlere yardım ettikleri iddiasıyla 2 kişinin de gözaltına alındığını belirtti.  
 

Büyük, emniyet müdürlüğü çıkışında yaptığı açıklamada, gece saat 02.30 sıralarında 2 teröristin emniyet müdürlüğünün arka tarafından içeri sızarak müracaat bulunun iki polis memurunu şehit ettiğini, silah sesleri üzerine diğer polis memurlarının gelmesiyle çıkan çatışmada, 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini söyledi.
 
Teröristlerin üst aramasında el bombası, silahlar ve çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini vurgulayan Vali Büyük, "Teröristlerin üzerinde ayrıca sahte kimlikler çıkmıştır. Teröristlerin yapılan kimlik araştırmasında da gerçek kimlikleri ortaya çıkarılmış, bölücü terör örgütü PKK'ya üye olmaktan arandıkları belirlenmiştir. Şu anda isimlerini açıklamak doğru olmaz. Emniyet güçlerimiz saldırıyı gerçekleştirenleri etkisiz hale getirilmiştir. Ancak bunlara yardım edenleri yakalamak için çalışmalar geniş çaplı sürüyor. Bu kapsamda da teröristlere yardım etmiş olabileceği ihtimali üzerine 2 kişi gözaltına alınmıştır" dedi.

YORUMLAR 2
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Gözaltına alınanlar yasal boşluklardan dolayı serbest kalır bir polis veya asker şehit ettiğinde olaki vurulurlar hee bunlarda arananlarmış denilir
    Cevapla
  • Reyhgk 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit olmalarını engellemeyi ne zaman düşünecekler acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak