Aylan Kurdi faciası ile ilgili 7 gözaltı

Sadece Türkiye'yi değil tüm dünyayı derinden sarsan Bodrum'da sahile vuran Aylan Kurdi olayı ile ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Aylan Kurdi faciası ile ilgili 7 gözaltı
Aylan Kurdi faciası ile ilgili 7 gözaltı
GİRİŞ 08.09.2015 17:45 GÜNCELLEME 08.09.2015 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Minik Aylan'ın öldüğü faciaya 7 yeni gözaltı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 2 yaşındaki Aylan Kurdi ve ağabeyi 3 yaşındaki Galip Kurdi'nin de aralarında bulunduğu 8'i çocuk 12 kişinin öldüğü faciayla ilgili 7 kişi daha gözaltına alındı. Önceden gözaltına alınan 4 kişi ise tutuklanmıştı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, geçen 2 Eylül'de tüm dünyayı sarsan 8'i çocuk 12 kişinin öldüğü faciayla ilgili, geçen cuma günü, organizatör oldukları belirlenen Suriye uyruklu 4 kişiyi gözaltına almış; adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanmıştı.

Soruşturmasını sürdüren polis, facianın organizatörleri arasında yer aldığını belirlediği Cüneyt P.'nin de yakalanması için çalışma başlattı. Cüneyt P.'nin, geçen pazar günü otomobille ilçe dışına çıkmaya çalıştığını öğrenen polis, önlem alıp zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan Cüneyt P., emniyetteki işlemlerinin ardından 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep vermek' ve 'Göçmen kaçakçılığı' suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edildi. Cüneyt P.'ye yardım ettiği öne sürülen 6 Türk vatandaşı daha gözaltına alındı. Yeni gözaltına alınanların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Vatandaşk 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm derdimiz bitti bi aylan türküsü tutturduk gidiyoruz, her gün bizim kaç canımız toprağa giriyo bıtakın artık Suriyeli kaçaklara sahip çıkmayı eyyyyy devlet büyükleri vatan evlatlarına sahip cıkın Suriyeli mültecilere harcadığını parayla o karakollara tam donanımlı zırhlı araç tahsis edin.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu