Dağlıca'da asker olan babası için poz verdi!

Bazen tek bir fotoğraf karesi binlerce mesajın yerine geçer. İşte bu fotoğraf da tam bunu anlatan cinsten..

GİRİŞ 17.09.2015 11:43 GÜNCELLEME 17.09.2015 12:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Havlunun hilal, minik bebeğin ise yıldız olduğu bu fotoğraf görenleri hüzne boğdu. 

Asker babası için poz veren miniğin fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girdi.  2,5 aylık bebeğin babası Dağlıca’da görevinin başında. Kısa süre önce silah arkadaşlarını kaybetti. Eşine destek olabilmek ve moral verebilmek için oğlunun bayrağımızın yıldızı yapan anne bir havlu ile de ay yaptı. Ve bu fotoğrafı eşine gönderdi.

Oğlunu henüz görmeyen ve kucağına almayan baba için hazırlanan bu fotoğraf hasreti, özlemi, aileyi, vatan ve bayrak sevgisini gözler önüne seriyor.

YORUMLAR 20
  • Aras 8 yıl önce Şikayet Et
    bebeğimizi yüzünü yere değil,de bence aslın,da sırt üstü olsaydı bebeğimizin o içten samimi sıcak gülüşünü 1,de CENNET VATANIMIZIN bekcisi asker babamız cennet yüzünü görürdü çook iyi moral motivasyon olurdu..,çünki her bebeğimiz gülümsediğin,de vatan hainleri,nin sonu gelecektir.,ermeni teröristler istiyor.,ki TÜRK MİLLETİ hiç gülmesin yaşamasın ama unuttukları resim,deki bebeklerimizin içten.,samimi gülüşleri bizlere güç.,güven.,cesaret verecektir bunu bütün alçak.,kahpe ve hainler bilsin..,İNŞAALLAAH HAZRETİ ALLAH,IM YÜCE VATANIMIZI ve AZİZ MİLLETİMİZİ YAR ve YARDIMCISI OLSUN KORUSUN İNŞAALLAAHH..AMİİİNNNN....
    Cevapla
  • MAKSU 8 yıl önce Şikayet Et
    tekrar tekrar bakıyorum. o masum bebek ne kadar güzel temsil etmiş o şanlı bayrağı. Allah ülkemizi, milletimizi, ümmetimizi korusun.
    Cevapla
  • CAN 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin , şu masum gühahsız çocukların, dillerinden ve kalplerinden seni bir an olsun düşürmeyen ihtiyarlarımızın ve bilimum sevgili kullarının ve yarattıklarının yüzü suyu hürmetine ülkemizi, vatanımızı koru, din diyanet,ülke, vatan, sevdalılarına, hayırlı kullarına yardım et. Nankör teröristlere karşı bizlere güç ver, bu terörist ve destekçilerini kahreyle kötülüklerini başlarına çevir, bu ve diğer dünyalarını zindan eyle köklerini kurut ya RAB. Bu masum günahsız çocuklarımızı ve sevenlerini sevenlerinden her iki cihanda da ayırma ya RAB. Sağ salim sevdiklerine kavuşmayı nasip eyle ,içimizi AŞKINLA doldur ya RAB.............
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Aminnn
    Cevapla
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    sözün tükendiği yer
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    ne büyük annesin sen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı