HDP’li vekiller operasyon bölgesine gitmek istedi

5 HDP’li milletvekili öncülüğündeki yaklaşık 1000 kişilik bir grup Cudi Dağında sıkıştırılan PKK'lılara operasyonu engellemek istedi.

HDP’li vekiller operasyon bölgesine gitmek istedi
HDP’li vekiller operasyon bölgesine gitmek istedi
GİRİŞ 21.09.2015 13:27 GÜNCELLEME 22.09.2015 00:04
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

Şırnak’ın Cudi Dağı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri ile terör örgütü PKK arasında çatışma yaşandığı bilgisi üzerine 5 HDP’li milletvekili öncülüğündeki yaklaşık 1000 kişilik bir grup bölgeye yürümek istedi. Askerler, güvenlik gerekçesiyle grubu Şırnak çıkışında durdu.

HDP Mardin milletvekilleri Mehmet Ali Aslan ve Enise Güneyli ile Şırnak milletvekilleri Ferhat Encü, Leyla Birlik ve Aycan İrmez bu sabah, beraberlerindeki bin kişiyle birlikte operasyonların durdurmak amacıyla bölgeye doğru yürüyüşe geçti.

Cudi’deki çatışma bölgesine gitmek isteyen grup, Şırnak’ın beş kilometre çıkışında güvenlik gerekçesiyle askerler tarafından durduruldu. Geçişine izin verilmeyen topluluk bekleyişini sürdürüyor.

YORUMLAR 175
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Artık şu HDP Komedisine el koymalı.Törör örgütü ile işbirliği yapan parti olabilirmi.Bu hainlere nasıl devlet vekil maaşı ödüyör.Derhal vekillikleri düşürülüp yasalar önünde hesaba çekilmeliler.Bu kadarda olamaz kıravatlı teröristler her yanımızı sarmış.
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın hangi gelişmiş ulkesinde teröre bu kadar açık destek verilebilr. Dagdakiler vurulmali destekleyenler acilen tutuklanip ömür boyu hapse atilmali . Başka türlü bu terör bitmez
    Cevapla
  • tora 8 yıl önce Şikayet Et
    devletin güvenliğini tehdide destek diye biyasa yok mu? vurun indirin sonra..
    Cevapla
  • yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da PKK lı zaten, etkisiz hale getirin...
    Cevapla
  • Bayram öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    engelleyenide vurunnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı