Kurban pazarının en küçük patronu

Büyükçekmece'de 11 yaşındaki Efe Durgun, kurban almaya gelen vatandaşların ve satıcıların ilgi odağı oldu.

GİRİŞ 25.09.2015 17:12 GÜNCELLEME 25.09.2015 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde vatandaşlar kurbanlarını alarak kesim işlemlerini başlarken, Büyükçekmece Belediyesi tarafından oluşturulan Modern Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nde kurbanlık almaya gelen vatandaşlar, karşılarında 11 yaşındaki küçük patron Efe Durgun’u görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Küçük patron Efe kurbanlıkların başında vatandaşlarla tokalaşarak sıkı sıkıya pazarlık yapması ise renkli görüntüler oluşturdu.

“11 YAŞINDAYIM 6 İŞÇİM, 61 TANEDE KURBANLIK HAYVANIM VAR”

Giresun’dan babası ve çobanlarla birlikte getirdiği 60 kurbanın 45’ini satan küçük Efe, “Giresun’dan geldik, ben 11 yaşındayım. Bu hayvanların hepsi benim. Satışları ve pazarlıkları ben yapıyorum. Hayvanların satışıyla ilgili her şeyi ben benden sorulur. Benim burada 61 tane kurbanlık hayvanım var. Yaklaşık 12 gündür buradayım. 6 kişi benimle birlikte çalışıyor. Getirdiğimiz kurbanlıklardan elimde 15 tane kaldı. En pahalı kurbanlığı ise 11 liraya verdim” dedi.

"KURBANLIĞIMIZI KÜÇÜK ARKADAŞIMIZDAN ALDIK"

Kurban pazarının en küçük patronuyla pazarlık yaparak kurbanlık alan İlyas Karataş, “Hayvanların fiyatını çok söyledi. Bizde gittik pazarı gezdik geldik sonra küçük patronu ikna etmeye çalıştık. Pazarlığımızı yaptık ve küçük patronla anlaşarak kurbanlığımızı küçük arkadaşımızdan aldık” şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun alnın teriyle calışıyorlar cifciler besiciler kimıleri kavede ğezer ayakbasının ūstūne basar sabahakadar kavede oynar kimişerefsızlerde dağa cikar bu ğiresunlu ufak kardeşimiz hak ettiğini bulur ne ekersen onu bicersin tarlası olan salığı yerinde olan havalarda iyise ac kalmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı