Adana'da skandal rakı festivali!

Şalgam suyuyla ünlü Adana’da, “Dünya Rakı Festivali” adı altında skandal bir organizasyonun düzenleneceği ortaya çıktı.

Adana'da skandal rakı festivali!
Adana'da skandal rakı festivali!
GİRİŞ 04.10.2015 13:14 GÜNCELLEME 04.10.2015 13:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nüfusu bakımından Türkiye’nin altıncı büyük şehri olan Adana’da, “Dünya Rakı Festivali” adı altında bir organizasyonun düzenleneceği ortaya çıktı.

12- 13 Aralık’ta yapılacak olan sözde festivalin, şehir merkezindeki en işlek noktalardan biri olan Ali Münif Yeğenağa Caddesi üzerinde bulunan tarihi Kazancılar Çarşısı’nda yapılacağı öğrenildi. Sözde festivalin duyurusu ise şimdiden sosyal medyada yayılmaya başladı.

SPONSOR ŞALGAM FİRMASI

Büyük eleştirilere neden olan söz konusu festivalin Kazancılar Çarşısı esnafı tarafından organize edildiği, geçen sene de aynı yerde düzenlendiği ortaya çıktı. Sözde festivale özel bir su firması ile şalgam firmasının sponsor olduğu aktarıldı. Festivale katılımı sağlamak için ise sosyal paylaşım sitelerinden organizasyonun davetiyeleri paylaşılıyor.

GEÇEN YIL DA DÜZENLENDİ

Söz konusu organizasyon geçen yıl da düzenlenmiş, akşam saat 7’de başlayıp sabah saat 7’ye kadar sürmüştü. Çevre sakinleri sözde festivali, “rezalet” olarak tanımlayarak şunları söylemişti: “Şurada, hemen 100 metre ileride okul var. Sabah çocuklar okula giderken bu rezilliğin hepsini gördü. Ayrıca okulun karşısında da Ulu Camii var. Sabah cami cemaati çok rahatsız oldu. Bir dahaki seneye böyle bir rezillik olmaması için Büyükşehir Belediyesi’nin daha da duyarlı olması lazım.”

KAYNAK: VAHDET
YORUMLAR 6
  • Emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu festivalin yasaklanması bireysel özgürlüğe aykırıdır. Dünya'nın hemen hemen her bölgesi kendine has içkileri için festival düzenler bunun ahlaksız bir tarafı yoktur. Kenidinize yapılmasını istemediğiniz özgürlük kısıtlamalarını istemiyor iseniz sizin gibi düşünmeyenlerinde özgürlüklerini kısıtlayamazsınız.
    Cevapla
  • Sefa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilen varsa hangi salgam ve su firması olduğunu yazsın lütfen...
    Cevapla
  • Adana 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi şalgam firması onu da yazmalıydıniz. Tercihlerimizi ona göre düzenleyelim.
    Cevapla
  • coğrafyacı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Adanalı olarak yazıklar olsun diyorum..
    Cevapla
  • HAYDİ CEHENNEME 8 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme giden yollar oldukça çok. Allah'ın yasakladığı bir şeyi inatla sürdürenler ne yaptıklarının farkındalar mı acaba ? Yazık. Fatihlerin, Yavuzların, Osman beylerin ülkesinde neler türedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi