Karayılan bizzat eğitiyor! 120 canlı bomba var

PKK terör örgütünün elebaşı Murat Karayılan, Zap Kampı'nın Bebtinan bölgesinde kampta çoğunluğu kadın canlı bombalar yetiştiriyor.

Karayılan bizzat eğitiyor! 120 canlı bomba var
Karayılan bizzat eğitiyor! 120 canlı bomba var
GİRİŞ 20.10.2015 08:59 GÜNCELLEME 20.10.2015 09:00
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son günlerde sınır ötesi operasyonlarla 2 bine yakın teröristin etkisiz hale getirilmesi üzerine "Ölümsüzler taburuyla metropollere saldırırız" tehdidinde bulunan Murat Karayılan'ın, canlı bombaları Kandil'de bizzat eğittiği ortaya çıktı. 

Karayılan ve Suriyeli bir teröristin eğittiği 'Zilan Ölümsüzler Taburu'nda 120 terörist var.

Tunceli'de 19 yıl önce vücuduna sardığı bombaları patlatarak 6 askeri şehit eden örgütün ilk canlı bombacısı "Zilan" kod adlı Zeynep Kınacı'nın adını taşıyan 'Zilan ölümsüzler taburu'nda teröristlere, psikolojik, siyasi ve askeri eğitim veriliyor.

Teröristlere, patlayıcı hazırlama ve bomba düzeneği eğitiminin yanında siyasi-psikolojik eğitim veriliyor.Teröristlerin, Karayılan'ın yanı sıra 'Şahinkubani' kod isimli Suriyeli terörist tarafından da Filistin tarzı yani hamile kadın görünümlü saldırılar üzerine eğitildikleri ortaya çıktı.

İntihar bombacısına problemsiz araç ve ev alma, gözcü tutma, kendisini uzun süre kamufle etmesi için yüksek miktarda para verildiği de belirlendi.

YORUMLAR 23
  • Kayra Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    elinde sonunda elmize geçeceksin ondan sonra gerisini sen düşün
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamin daha hala yasamasi düsündürücü
    Cevapla
  • BAY DOĞRU 8 yıl önce Şikayet Et
    PEKAKANIN BELİ KIRILDI SADECE BACAKLARI KALDI ASIL OLAN IŞID TEHLİKESİDİR ışıdı kontrol altında tutarlarsa onunda yok edilmesi az zaman alır
    Cevapla
  • isimsiz 8 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bunun nerde ne yaptığını basın bile biliyor bizim istikbaratımız güvenlik güçleri neden bilmiyor neden bunun başını almıyor bulunduğu yeri yerle bir etmiyor bu bukadar zormu biz bukadar acizmiyiz kim nerden heber bekliyor kim kimden emir bekliyor daha ne kadar şehit verecez temelli bitin artık yaa
    Cevapla
  • Celo 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu itin yeri belli degil mi gidin alın şunu bayıgı duran ı hepsini imralıya gönderin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz