Kürt nineden Erdoğan’a özel beste

Gaziantep Huzurevi’nde kalan bir Kürt kadını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yaptı.

GİRİŞ 21.10.2015 11:08 GÜNCELLEME 21.10.2015 13:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Zılgıt atarak bestesini seslendiren 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için ölmeye razı olduğunu ifade etti.

ERDOĞAN İÇİN BESTE YAPIP SÖYLEDİ

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yapıp şarkı söyledi. Şarkıyı sık sık kendisi gibi huzurevinde kalan arkadaşlarına söyleyen Üveye Çetin, bestelediği şarkıyı huzurevini ziyaret eden siyasetçilere de okuyor.

"TEK ARZUM SENİ GÖRMEK"

Cana yakın ve samimi davranışları nedeniyle huzurevi çalışanları ve yöneticilerinin de sempati duyduğu Üveye Nine, zılgıt getirerek, farklı silahların seslerini taklit ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hasreti dile getiriyor. Erdoğan’ı ölmeden ölmeden önce görmek istediğini belirten Üveye Nine, Kürtçe "Tek arzum seni görmek. Yeter ki seni göreyim, bütün, kurşunlar, bombalar bana isabet etsin. Ölen ölsün, kalan kalsın" diye konuştu.

Üveye Nine’nin sosyal medyaya da düşen görüntülerle sosyal medyanın yeni fenomeni olması bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • galip 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede kürtler bir azınlık değilmi.türklerin 65 milyon nüfusu yokmu.karadenizde iç anadoluda egede devletin batı diyerek bakmadığı öyle çok yer varki tutturulmuş bir kürt furyası gidiyor bizde türk açılımı istiyoruz doğuya verilen sosyal yardımlar kadar batı insanınında yardıma ihtiyacı olanlara devlet öncelik vermeli.
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğudayım bu devletin maddi olarak bana verdiğini batıda veriyor yani kitap, tablet falan. Ve Bana yaşama hakkı veriyor yani bana karışmıyor ister oku ister işini yap ister okula git diyor ama kötü şeyler yapma diyor. Buda bana yeter elim kolum var çok şükür aklım var sayılır okulu bırakmış sayılırım kendi kendime bir fikir geliştirdim ve çok şükür paramı kazanıyorum. Devlet bize bakarsa o zaman biz niye yaşıyoruz bunu kendinize sorun.
    Cevapla
  • doğru 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürt....ne diyelim...işin sonu yine fasulye....
    Cevapla
  • TÜRRRK 8 yıl önce Şikayet Et
    ne dmek bu kürt demekle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza