Kara Sevda son 2.bölüm, Star TV izle 28.10.2015

STAR TV'nin yeni dizisi Kara Sevda 2. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Haber7'de Kara Sevda 2. son bölüm Star TV izleyin

Kara Sevda son 2.bölüm, Star TV izle 28.10.2015
Kara Sevda son 2.bölüm, Star TV izle 28.10.2015
GİRİŞ 28.10.2015 10:16 GÜNCELLEME 28.10.2015 10:16

Kara Sevda  2. bölümü ile izleyici karşısın çıktı. Geçen hafta star TV'de başlayan dizinin reytinglerdeki başarısı gözden kaçmıyor. Seyircinin ilgisini çekmeyi başaran dizi Kara Sevda son bölümde ​ Kemal ve Emir arasında kılıçlar çekiliyor! Kara Sevda  son 2. bölümü ile haber7.com'da sizlerle olacak

KARA SEVDA 2. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

KARA SEVDA 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul Boğazı’nın sularına gömülmüşken kendisine uzatılan el, Nihan’ın geçmişle bugün arasında ördüğü duvarı yıkar. Anılar, Nihan’a unutamadığı aşkının ismini fısıldadıkça, Kemal’in izini sürer.

Emir Kozcuoğlu’nun en güçlü rakibi olarak İstanbul’a gelen Kemal, daha ilk anda Nihan’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamaz. Aradan geçen beş yıla rağmen, yarası taze, öfkesi büyüktür. Bir an önce katılması gereken ihaleye girip, Zonguldak’a geri dönmeyi ister. Kemal’in en derinine gizlenmiş intikam duygusunuysa sadece Leyla hisseder. Kemal’i  büyük yanlışa sapmaması için uyarır. 

Nihan, kalbinin sesine kulak verdiğinde, Kemal’i bulacağı tek adrese, Leyla’ya gider. Ancak Nihan’ın geçmişindeki büyük sır, Kemal’e dair söylemek istediği her şeyin önünde engeldir. Nihan’ın çaresizliği, Kemal’in içindeki közü yeniden alevlendirir.
İstanbul’a gelişi ailede büyük sevinç yaratan Kemal, ağbisi Tarık’la arasındaki hassas dengeyi korumaya çalışır. Öte yandan kız kardeşinin Nihan’la kurduğu ilişkiyi Kemal’in öğrenmesi uzun sürmez. Ama bu, kız kardeşinin tek sırrı değildir.
Yıllardır sürdürdüğü mutluluk oyununa kardeşi Ozan için devam eden Nihan, Emir’in anlaşmalı evliliklerine yeni kurallar getirmesiyle daha içinden çıkılmaz bir hal alır.
Kemal, Emir’le karşı karşıya geldiğinde kılıçlar çekilir. Bu sırada Nihan  Kemal’in İstanbul’a geldiğini öğrendiğinde, hayatına dair bütün korkuları gerçeğe döner. Kemal’le Nihan birbirlerinin gözlerine her baktığında, kalplerine kara sevdanın bir düğümü daha atılacaktır. İhale masasında karşı karşıya geldiklerinde, Kemal Emir’e kendisini hafife almasının cezasını keser. Kemal’in zaferi, Emir’in cephesinde yeni bir savaş hazırlığı başlatır. Emir, Kemal’i avucunun içine almak için dört koldan saldırırken, Kemal hayatlarının ortasına bütün görkemiyle giriş yapar. 

KARA SEVDA 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde.

İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal'e.

Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına.

Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'in önüne bir sınav gibi iki yol koyacak. Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...

KARA SEVDA DİZİSİ HİKAYESİ

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; iki ayrı dünyanın insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) masalsı bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak.

Dizide; Kemal Soydere ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi, Nihan Sezin ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz uzak olan bir Genç kız. Nihan ve Kemal, mucizevi bir aşkla birleşirler, birbirlerinin dengi olurlar.

Birbirlerine yemin ettiklerinde ise, hayatın birlikteliklerine izin vermediğini, en acı şekilde öğrenirler. Hayatları bir gecede değişir. Kemal, Zonguldak'a gider. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin peşinden. 

Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'e hayatının sınavı olacak. Uzun süredir uzak durduğu her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geçmişte kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu yol ayrımından birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar dengelenecek. Kemal’in zor günleri, o seçimi yaptığında başlayacak. Bu seçim, bir kara sevdaya neden olacak...

Kara Sevda, zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide, ekranların sevilen oyuncusu Zerrin Tekindor, Kemal’in yakın dostu Leyla karakteriyle ekranlara gelecek. Kemal ve Nihan'ın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran ismi ise, Kaan Urgancıoğlu Emir karakteriyle canlandıracak. Dizinin kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen yer alıyor.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit 24 Aralık 1984’da İstanbul’da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Ekranların aranan oyuncusu ve eski mankendir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizileriyle ekranlara gelmiştir. Musallat ve Aşk Sana Benzer filmlerinde oynamıştır. Özçivit, Kara Sevda dizinde Kemal’i canlandıracak.

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992’de İstanbul’da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde okumaktadır. Yaprak Dökümü, Canım Babam, Kalbim Seni Seçti, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye dizilerinde yer almıştır. Araf, İlk Aşk ve Senden Bana Kalan filmlerinde oynamıştır. Atagül, Kara Sevda dizisinde Nihan karakterini canlandıracaktır.

Zerrin Tekindor Kimdir?

Zerrin Tekindor 5 Ağustos 1964 Burhaniye’de doğmuştur. Oyunculuğun yanında ressamlıkta yapmaktadır. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 1985 yılında Devlet Tiyatrosunda göreve başlamıştır. Tekindor birçok tiyatro, dizi ve filmde rol almıştır. Kara Sevda dizisinde Leyla rolünü canlandıracaktır.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu 8 Mayıs 1981 İzmir doğumludur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. Kara Sevda dizinde Emir karakterini canlandıracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uçağın iniş yaptığı anlarda yaşanan ilginç diyalog: Helal olsun pilota kesin Karslı
Malulen emeklilik için bunları yaşayanlar dikkat! 10 yıl erken emekli olabilirsiniz...