Kayıp kızdan acı haber! Yanında biri daha vardı

Kendisinden 10 gündür haber alınamayan Melisa Kürce ölü bulundu. Kürce'nin yanında 42 yaşındaki Cengiz Tosun'un da cansız bedeni vardı.

Kayıp kızdan acı haber! Yanında biri daha vardı
Kayıp kızdan acı haber! Yanında biri daha vardı
GİRİŞ 28.10.2015 03:05 GÜNCELLEME 28.10.2015 03:05

Melisa Kürce 19  yaşındaydı. 10 gün önce evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi karakola gitti. Kızlarının kayıp olduğunu ancak nerede olabileceğine ilişkin tahminlerinin olduğunu söyledi. Ailenin polise verdiği ip ucu işe yaradı.

POLİS CENGİZ TOSUN İSMİNE YOĞUNLAŞTI

Ailesi, Melisa'nın 4 ay önce de evden kaçtığını ve bu süre zarfında iş adamı Cengiz Tosun ile birlikte olduğunu söyledi. Bu bilgi üzerine polis Cengiz Tosun ismi üzerine yoğunlaştı.

Evli ve 1 çocuk babası Cengiz Tosun'la ilgili araştırma sonucunda iş adamının ailesine ulaşıldı.Kocaeli'nde yaşıyan ailesi de Cengiz Tosun'a günlerdir ulaşamadıklarını söyledi.

ÖMERLİ BARAJI YANINDA 2 CESET İHBARI

Meclisa Kürce ve Cengiz Tosun aranırken polise bir ihbar telefonu geldi. İstanbul'daki Ömerli barajı yakınlarında iki ceset gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine hemen jandarma ekipleri gönderildi. İhbarın yapıldığı noktada bulunan lüks cipin yanında bir kadın ve bir erkek cesedi vardı.

Olay yerinde bir silah ve iki boş kovan bulundu. Yapılan inceleme sonrasında cesetlerden birisinin Melisa Kürce'ye diğerinin ice Cengiz Tosun'a ait olduğu belirlendi. Her iki isim de başlarından vurulmuş olarak bulundu. Jandarmanın edindiği ilk izlenim Tosun'un önce Melisa Kürce'yi öldürdüğü sonra da kendi kafasına sıktı.

YASAK AŞKI BİTİRMEK İSTİYORDU İDDİASI

İddiaya göre 19 yaşındaki Melisa Kürce'nin Cengiz Tosun'la yasak aşk yaşadığı ve bir süre önce Tosun'dan ayrılmak istediği öne sürüldü.

Cesetler Adli Tıp'a, silah ise kriminal incelemeye gönderildi. Melisa Kürce ve Cengiz Tosun'un kesin ölüm nedenleri yapılacak otopsi  sonrasında netlik kazanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...