Dumanlı bu yüzden oy vermeye bile gitmedi

Eski Zaman Yayın Yönetmeni Dumanlı hakkında 18 Eylül'de yakalama kararı alındığı ve Dumanlı'nın 50 gündür polisten saklandığı ortaya çıktı.

Dumanlı bu yüzden oy vermeye bile gitmedi
Dumanlı bu yüzden oy vermeye bile gitmedi
GİRİŞ 09.11.2015 04:51 GÜNCELLEME 09.11.2015 12:04
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında 18 Eylül'den bu yana gözaltı ve yakalama kararı bulunduğu, Dumanlı'nın da 50 gündür polisten köşe bucak kaçtığı ortaya çıktı.

Dumanlı'nın yakalanma korkusuyla cep telefonu kullanmadığı, evine gitmediği, hatta 1 Kasım'da oy bile kullanmadığı anlaşıldı. Ekrem Dumanlı'nın 5 Ekim günü yani yakalama kararından yaklaşık 20 gün sonra istifa ettiği, gazeteye bir daha uğramadığı da anlaşıldı. 

PROGRAMLARA DA KATILMADI

Ekrem Dumanlı, Zaman gazetesinin yeni yayın dönemine geçişi ile ilgili geçtiğimiz günlerde düzenlenen programa da katılmazken Bugün TV'de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve canlı olduğu iddia edilen röportajının da bant kaydı olduğu ileri sürüldü. Dumanlı bu röportajda bir süredir rahatsız olduğunu, şehir dışında olduğu için de Bugün TV'ye desteğe gelemediğini ileri sürmüştü. 

İŞTE YAKALAMA GEREKÇESİ 

Ekrem Dumanlı hakkında çıkarılan yakalama kararının, "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Ortadan Kaldırmaya veya Görevlerini Kısmen veya Tamamen Yapmasını Engellemeye Teşebbüs" ve "Suç İşlemek Amacıyla Silahlı Örgüt Kurmak veya Yönetmek" suçlamaları kapsamında olduğu öğrenildi. 

Nazif Karaman  / Sabah

YORUMLAR 48
  • can ekli 8 yıl önce Şikayet Et
    cEBİR VE ŞİDDET Mİ KULLANMIŞ? HANGİ SİLAHLA? KİME???
    Cevapla
  • kerimcan 8 yıl önce Şikayet Et
    onu olumune desteklediginiz hdp ve askeri kanadi pkk,ya sor ! israil usaklari
    Cevapla
  • ömer akman 8 yıl önce Şikayet Et
    yav birak arkadasim bu ayaklari diyarbakirda armut dagitmaya gitmedi heralde dimi? 17 aralaikta kullanilan paralel polislerrin ellrinde oyuncakmi vardi?hem devleti kullanip halkin sectiklerine acik darbeye yönelmek ne demek?hashasi birak kardesim senin hocan vatikanda ölsem ne güzel bir yerde ölürüm diyor kutsal vatikanda yani..sen daha neyin pesindesin!
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk silahsızmı can ekli? daha bunların pkk ve diğer terör gurplarıyla işbirlikleri ortaya çıkacaktır, suçsuzsa neden kaçıyor? artis artis konuşuyodu geçenlerde ne olduda kuyruğunu kıstırıp ortadan kaybolmuş?inleri başlarına yıkılıyor bir bir. sende aç gözünü ve yapılanları gör, anlarsın anlamazsın o senin problemin can ekli...
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaçabilirsin ama saklanamazsın eko
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar! kiminle dans ettiklerini bilmiyorlar,hala kendilerinde bir güç var zannediyorlar ve hala daha kullanıldıklarını anlayamamış zavallılar!
    Cevapla
  • Hasim Polat 8 yıl önce Şikayet Et
    ... bence yanlis haber yapilmamali. Öyle saniyorumki "algi" operasyonu yapilmakta..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    adam ortalıkta yok diyor sen algı diyosun! madem senin düşündüğün gibi o zaman ekremin çıkıp ben burdayım demesi gerekir ama ses seda yok ortada, o zaman akla gelen tek şey kuruğunu kıstırıp kaçmış...kusura bakma ama gerçek bu haşim.
    Cevapla
  • mert can 8 yıl önce Şikayet Et
    Hz Musa AS Firavundan cok kacti. Ama final muhtesemdi
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    burda hz musa dumanlı mı oluyor
    Cevapla
  • Mazlum 8 yıl önce Şikayet Et
    Asıl firavun sizin liderinizdir. Kim İsrail'e kim ABD ye sığinıyor ona bak . Sen hiç Abdülhamit de mi okumazsın, Hiç İmamı şafiyi de mi bilmezsin. Ne demiş mübarek " Fitne zamanı ehli küfrün oklarının uçununa bakın nereye çevriliyse sizin yeriniz onu yanıdır". Bütün ehli küfür İslam'a ve onun lideri olan Erdoğan'a saldırırken sizde onlarla beraber kılıç sallıyorsunuz. Münafık kafirden daha eşheddir , bilesin cezanız çok çetin olacak.
    Cevapla
  • recai 8 yıl önce Şikayet Et
    Haşhaşı alınca ihanet hizmet, kaçmak hicret, papaz muhterem hoca efendi oluyor sizde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi