Ankara saldırısının beyni öldürüldü

Kanlı Ankara saldırısında camlı bombaları Ankara'ya getiren ve saldırının planlayıcılarından olduğu belirtilen şahıs ölü ele geçirildi.

Ankara saldırısının beyni öldürüldü
Ankara saldırısının beyni öldürüldü
GİRİŞ 15.11.2015 05:16 GÜNCELLEME 15.11.2015 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Halil İbrahim Durgun isimli şahıs Gaziantep'te bir hücre evine düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Operasyonda 4 polisin de yaralandığı öğrenildi.

Polis, istihbarat çalışmasıyla belirlenen adrese operasyon düzenledi. Durgun'un polislere ateş açması sonucu çatışma çıktı. Hücre evinin etrafını kuşatan polis ekipleri içeri girmeye çalıştığı sırada Durgun üzerindeki bombayı patlattı.

4 POLİS YARALANDI

Patlamanın ardından 4 polis yaralanırken, canlı bombaları Ankara'ya götüren ve kanlı saldırının planlayıcısı olduğu belirtilen Durgun ölü ele geçirildi.

Evde ayrıca 2 kadın ile iki çocuğun da bulunduğu öğrenildi. Bunlardan birisinin Durgun'un eşi ve çocuğu olduğu öğrenilirken, diğerlerinin ise M.A.'nın eşi ve çocuğu olduğu kaydedildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • virdis 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün mesele esede karşı çıkmaktır,,, yanıltmaca oyunu oynuyorlar,,, esedi korumak için işid kuruldu ve esede muhalif olanlara saldırtıyorlar,,,
    Cevapla
  • rcevahir 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke alsanız geri türkiyeye geri göndermeseniz... nasılsa sizden biri bunlar....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?
Mansur Yavaş’tan, Avrupa şampiyonu  milli sporcuya büyük ayıp!