PKK'lılar otobüse ateş açıp molotof attı

Adana'da terör örgütü PKK yandaşları, içinde yolcu olan belediye otobüsüne pompalı tüfeklerle ateş açıp daha sonra molotof attı.

GİRİŞ 20.11.2015 17:20 GÜNCELLEME 20.11.2015 17:49

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Şehitler Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz hafta pazar günü Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki olayları bahane eden bölücü terör örgütü PKK yandaşları yüzlerini kapatıp ellerine pompalı tüfek ve molotof bombası alarak Şehitler Bulvarı'nı trafiğe kapattı. Bu sırada vatandaşları taşıyan belediye otobüsü bulvara giriş yaptı.

PKK yandaşları belediye otobüsüne içinde yolcu varken pompalı tüfeklerle ateş açıp durdurdu. Bu sırada otobüste bulunan özellikle kadın yolcular büyük bir korku ve panik yaşadı. PKK yandaşları silahı doğrultup "Aşağı inin" diye bağırırken kadınlarda "Biri geliyor, elinde silah var, ateş ediyorlar" diyerek korku içinde bağırdı. Sürücü bir süre sonra gözü dönmüş PKK'lılardan korkup otobüsün kapılarını açtı.

Bunun üzerine yolcular korkudan birbirlerini ezme pahasına otobüsten kaçmaya başladı. Bir kadın ise oturduğu koltukta bir süre sıkışıp kaldı. Bu sırada PKK'lılar otobüse molotof bombası yağdırdı. Yolcular saniyelerle yanmaktan son anda kurtuldu. Bu arada bir PKK'lı ise otobüse binerek güvenlik kamerasına yumruk attı. Vatandaşların polise haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen polis ise hemen TOMA ile otobüsü söndürmeye çalıştı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 60
  • Vezir Bakırcı 10 yıl önce Şikayet Et
    taşları bağlamışlar köpekleri salmışlar. görüldükleri yerde vurulmalılar ve vuran güvenlikçiye soruşturma açılmamalı bu sorun öyle çözülür
    Cevapla
  • Ismail 10 yıl önce Şikayet Et
    Evet Idam cesasini Istiyorum
    Cevapla
  • Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bu hükümete, Güvenlik diye bişey kalmadı. Bu eli silahlıların görüldüğü yerde ihtarsız vurulması lazım. Bu hükümet neden Pkk lılara bu kadar özverili,şefkatli,sakin davranıyor.
    Cevapla
  • acaba 10 yıl önce Şikayet Et
    kürtleri tahrik etttiler olmadı.şimdide türkleri tahrik edip milleti birbirine mi düşürmek istiyorlar acaba? uyanık olmak lazım!!!
    Cevapla
  • istifa 10 yıl önce Şikayet Et
    devlet devlet olsa vatandaşını bu duruma sokanı idam eder bak bidaha eline silah alıp yapabiliyolarmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Uraloğlu açıkladı: Köprü ve otoyol ücretlerine zam oranı belli oldu
İsrail tehdit olarak algıladı: İran'dan sonra Türkiye de listeye girdi!