Osmanlı Ocakları'ndan yeni toplu istifa

Balıkesir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Nuri Solak, il ve ilçe teşkilatı üyeleri olarak istifa kararı aldıklarını duyurdu.

Osmanlı Ocakları'ndan yeni toplu istifa
Osmanlı Ocakları'ndan yeni toplu istifa
GİRİŞ 14.12.2015 17:53 GÜNCELLEME 14.12.2015 17:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Solak, yaptığı yazılı açıklamada, kendisi dahil il merkezindeki 25 yönetim kurulu üyesinin yanı sıra ilçelerdeki teşkilatlar dahil yaklaşık 200 üyenin Osmanlı Ocakları'ndan istifa ettiğini belirtti.

Son süreçte yaşanan bazı olayların il yönetim kurulu ve ilçe teşkilatlarında rahatsızlığa yol açtığını ifade eden Nuri Solak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu her kararın destekçisiyiz ve yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın onay verdiği her türlü faaliyet, çalışma ve teşkilatlanmanın içerisinde ya da dışında destek vermeye, yanında olmaya devam edeceğiz. Şartlar gerektirdiği için, Osmanlı Ocakları Balıkesir il ve ilçe teşkilat üyeleri, yapılan geniş katılımlı toplantı sonucunda istifa kararı aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın desteklemediği, karşı çıktığı hiçbir oluşum içinde yer almam mümkün değil."

YORUMLAR 7
  • Halil 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Albayrak' ın dediği gibi; demek ki bugün Erdoğan Suriye politikasından vazgeçme, Türkmen'leri mazlumları görmezden gelse bu gazeteler ve yazarlar da 180 derece savunduklarından ve yazdıklarından dönerler. Bu da demek oluyor ki; kendimize ait savunduğumuz hiçbir değerimiz yok. Reis ne derse o.! Yav kardeşim o da bir insan yani hiç mi yanlış yapamaz.? ( Osmanlı ocakları konusunu tam bilmiyorum, genel davranış, tepkiler ve istifalar üzerinedir yorumum )
    Cevapla
  • abas 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten size gerçekten hic bir zaman gerçek osmanli olmadiniz kôtuye kulandiginiz için cumhurureis ôyle dépister o isini bilir dostum Allah bilir osmanli dernekleri altinda ne yûrutuyorsunuz
    Cevapla
  • Bay X 8 yıl önce Şikayet Et
    Tek yürek olmak lazım. Bu vatan hepimizin.
    Cevapla
  • Merhaba 8 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu bilmeden ve havadan yorum yapanlar gidin doğan medyada boş havadan yorumlar yapın
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı ocağı dediğiniz daha Osmanlının Osmanlıcasını doğru yazmayı bilmeyenlerin toplandığı bir mecra, kılık ve kıyafetleri ile yaşayışlarıyla ve ya her hangi bir sembol ile Osmanlının O sunu size hatırlatacak bir durumları yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'