PKK'nın imamından skandal sözler

Şırnak’ta “Devlet camiye saldırıyor” diye propaganda yapan PKK’lı imam Baki Kutlu, cemaatin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

GİRİŞ 31.12.2015 10:04 GÜNCELLEME 31.12.2015 14:11
Bu Habere 228 Yorum Yapılmış

Şırnak Merkez Bahçelievler Camisinin sözde İmamı Baki Kutlu'nun çocuklara para verip sokaktan polisin teröristlere karşı kullandığı boş gaz kapsüllerini toplattığı ve cami avlusunda dizdikten sonra PKK propagandası yaptığı ortaya çıktı.

Devlete ve devlet büyüklerine iftira dolu solu sözlerle saldırıp hakaret eden sözde imam söylediklerini desteklemek içinde hadis uyduruyor. Uydurduğu hadislerle Kürt ve Türk halkının bir birine düşman olduğunu öne süren sahte imamın PKK'nın talimatıyla hareket ettiği tespit edildi. 

Şırnak, Cizre, Nusaybin, Sur ve Silopi'de sözde öz yönetim ilan edip kenti yaşanmaz hale getiren PKK/YDG-H'nin ibadethane ve İslam dinine yönelik saldırıları bölge halkından tepki çekince örgütün imamları harekete geçti. Devleti din düşmanı göstermek için en şeytanca senaryo ise Şırnak merkezde sahnelendi.

ÇOCUKLARA PARA VERİP GAZ KAPSÜLÜ TOPLATTI

Bu güne kadar örgüte birçok eleman kazandırdığı iddia edilen Şırnak'ın Fahri imamı Şeyh Baki Kutlu'nun PKK propagandası yapmak ve devleti suçlamak için akıl almaz bir tiyatro sahnelediği öğrenildi. Baki Kutlu güvenlik güçlerinin terör mensuplarına müdahalesi sırasında kullandığı göz yaşartıcı gaz kapsüllerini çocuklara para vererek toplattığı öğrenildi.

GAZETECİLERİ ÇAĞIRDI, PROPAGANDA YAPTI

Sözde imam Baki Kutlu sonra bunları cami avlusunda dizdirerek yerel gazetecileri çağırdı. Kameraların kayda geçmesiyle harekete geçen Baki Kutlu namaz için camiye gelen vatandaşlara hitap ediyor. Etrafında kalabalığın artmasıyla iyice coşan Baki Kutlu uydurma hadislerle ne kadar haklı olduğunu anlatıyor.

İFTİRA VE HEZEYAN VAAZLARIYLA BEYİN YIKIYOR

Cami cemaatine polislerin ibadethaneyi hedef aldığını söyleyen Kutlu devlet aleyhine iftira ve hakaret dolu sözler sarf ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Müslüman olmadığı iftirasını atan sözde imam Kutlu devletin Müslüman Kürt halkını dinden uzaklaştırmak için çalıştığını öne sürüyor.

PKK TV'SİNE KONUŞTU "HENDEK FARZDIR" DEDİ

5 gün önce PKK'nın yayın organı Özgür Gündem'e ve PKK'nın Televizyonuna demeç veren Kutlu, hendek kazmanın farz olduğu söyledi. Demecinde terör örgütünün hendek kazmasını meşrulaştırmak adına Peygamber Efendimizin Hendek savaşını örnek gösteren sahte imam, çukur ve hendek kazmanın sünnet değil farz olduğunu öne sürdü.

MUSKACI İMAM 450 BİN TL'YE ARSA ALDI

Şırnak Bahçelievler Mahallesi Camisinde fahri imamlık yapan Kutlu camiye bağlı Kur'an kursunda da din dersi altında camiye gelen onlarca çocuğa Kuran derslerinde sonra PKK propagandası yapıyor. Kutlu'nun Şırnak Bahçelievler Sanayi caddesinde 450 bin TL'ye 5 dönümlük arsa aldığı öğrenildi. Dört katlı bir apartmanda oturan Baki Kutlunun aynı zamanda muskacılık yaptığı belirlendi.

DİNİ KULLANIN TALİMATI PKK'DAN

Her fırsatta camileri ve İslam dinini hedef alan PKK'nın şimdi de imamları kullanarak çirkin yöntemlerle algı operasyonu başlatma talimatı verdiği öğrenildi. Camileri ateşe veren ve onlarca camide ibadeti engelleyen PKK'nın vatandaşın tepkisini kırmak için PKK'lı imamlara "ibadethanelere devletin zarar verdiği"ni anlatın talimatı verdiği tespit edildi.

İşte sahte imamın hezeyanlarla dolu vaazında sarf ettiği skandal sözler;

İşte camiye konulan mermiler… Hadi çocuklar dışarda köşe bucak kaçıp saldırıyor, peki cami size ne yaptı, camilerde mi size zarar veriyor. Sözde bir Ermeni'yiz onlar müslüman. Biz İbrahim'in neslindeniz, kureyşiyiz, Ömerin neslindeniz. Allah bizi peygamberiyle şereflendirdi. Komşularımızda Yecuc ve Memuc oldu. (Türk ırkı için bunu kullanıyor). Yecuc ve Mecuc yer yüzünde fitne çıkarıyor. Allaha iman eden camileri imar ederler. Kafirler ise camilere zarar veren mermi sıkanlardır.

HADİS UYDURUYOR

Bu Cami Şeyh Abdulkadir Geylani'nin camisidir. Medrese ve camidir. Bu avlusudur bu yaptıkları ilk değildir. Bize diyorlar ki 'eğer siz Fars iseniz kabul, Arap iseniz kabul, Türk iseniz yine kabul, ama Kürt iseniz bu olmaz'. Aslın Kürt halkını kabul etmemelerinin asıl nedeni Müslümanlığımızdır. Çünkü bir Allaha iman etmişiz. (Hadis uyduruyor) Peygamberimizin hadisi diyor ki 'ilk önce ümmetimin mülkünü elinden alacak olanlar Türklerdir.' Bu hadistir. Allah'ın peygamberi diyor. Şimdi size sorarım bu kadar tahribat bu kadar acı bu kadar cenaze, bu kadar kan sadece kimliğimizin neticesidir. Ya biz sadece insanız başka bir şey yok.

ERDOĞAN MÜSLÜMAN DEĞİL

Cumhurbaşkanının dinle alakası yok. Bu sabah camiye geldik gaz kokusundan gözlerimizi açamaz olduk. Kürt halkı Müslüman olduğu için Tayyip Erdoğan onlardan rahatsızdır. Eğer T.Erdoğan Müslüman olsaydı CHP-SHP gibi genelevleri sigortalamazdı. Türkçe konuşuyor (Onun tek derdi makam, Türkü, kürdü, lazı bir makam için satıyor. Onun imanı bir kere yoktur. Ona oy verenlere de lanet olsun.

ERDOĞAN'I DESTEKLEYENE LANET OLSUN

Ona tabi olanlara da lanet olsun. Bakın bu camidir caminin haline bakın. Halk kokudan içeriye gidemiyor. Güya Müslümandır devletlere gidiyor ayetler okuyor beyefendi. EY efendi dine ihanet küfürdür küfür. Sen ne diyorsun kendine... Senin yerin cehennemdir cehennem bu caminin hali ne?

GÖZALTINA ALINDI

PKK'lı imam Baki Kutlu, cemaatin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 228
  • Bay X 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam tescilli münafıkmış.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    derhal işine son verilmeli.
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Idam gelsin kardesim teror veya destekcisi kalirmi gorun o zaman
    Cevapla
  • d.bakır 8 yıl önce Şikayet Et
    Vemen azlemu mimmen mene’a mesâcida(A)llâhi en yużkera fîhâ-smuhu vese’â fî ḣarâbihâ(c) ulâ-ike mâ kâne lehum en yedḣulûhâ illâ ḣâ-ifîn(e)(c) lehum fî-ddunyâ ḣizyun velehum fi-l-âḣirati ‘ażâbun ‘azîm(un)Allah için yapılan mescitlerde Allah'ın adının anılmasını men'eden ve onların yıkılmasına çalışan kimseden daha zalim kim var ki? Bunlar, ancak oralara korka korka girebilirler. Onlara dünyada horluk var, ahirette de pek büyük bir azap.
    Cevapla
  • Erkanb 8 yıl önce Şikayet Et
    Misyoner yada yahudidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır