Teröristler sivillere ateş açtı: 1 ölü, 2 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde evinden ayrılmak isteyen vatandaşlara PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Teröristler sivillere ateş açtı: 1 ölü, 2 yaralı
Teröristler sivillere ateş açtı: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 04.01.2016 06:02 GÜNCELLEME 04.01.2016 09:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Barbaros Mahallesi'nde evlerinden, terör  saldırılarından duydukları endişe nedeniyle ayrılıp bir başka yere gitmek isteyen  Zübeyde Ezen ile Yusuf ve eşi Şahye Yağıcı'ya teröristlerce ateş açıldı. Olayda, Yusuf Yağıcı olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
Yaralanan Zübeyde Ezen ve Şahye Yağıcı Silopi Devlet Hastanesine  kaldırıldı. Zübeyde Ezen, buradaki ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet  Hastanesine sevk edildi. 

 
PKK'lı teröristler, kendilerinin siper olarak kullandıkları binaların  çevresinde yaşayan vatandaşların evlerinden ayrılmalarına, güvenlik güçlerinin  operasyonlarını etkin şekilde yapmasını önlemek için engel olmaya çalışıyor. 
 
Daha önce de teröristlerin mevzilendiği yerlere yakın noktalarda  oturan ve evlerinden çatışmalar nedeniyle ayrılmak isteyen bazı vatandaşlara yine  benzer benzer şekilde terör örgütü mensuplarınca ateş açılması vakaları  yaşanmıştı.

YORUMLAR 15
  • diyarbekir aşığı 9 yıl önce Şikayet Et
    Güneydoğuda Gençlere yönelik çalışma yapılmalı bölge gençleri hdpkk nın elinden kurtarılıp mesleğe yönelik eğitilmeli ve iş sahibi yapılmalı. orduda ve emniyette görevler verilmeli vatana sahiplik duygusu artırılmalı.
    Cevapla
  • Sakıp 9 yıl önce Şikayet Et
    HDP'ye oy veren kürtler ektiğini biçiyor. aynı zamanda nişantaşındaki hainlerde bunu hakediyor.
    Cevapla
  • Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    Beli kırıldı merak etme köşeye sıkışan fare ne yaparmış duymadın mı şimdiye kadar inlerine girdi devlete karşı kim varsa söyleyipte yapmadığı biriey söyleyin
    Cevapla
  • ibrahim yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk lı alçaklar oradaki Müslüman kürtleri rehine gibi kullanıyorlar.
    Cevapla
  • kerim 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu olaya bazı münafıklar devlet yaptı diyecek kadar inanın ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü ne desem az kalır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin vergi rekortmenleri nereli? En zenginler o bölgelerden çıkmış!
Rusya'dan NATO'ya sert uyarı: 'Kabul etmeyeceğiz'