Leman'dan küstah çarpıtma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık sistemiyle ilgili yaptığı açıklamalarını çarpıtan Leman dergisi, hadsiz bir yorumda bulundu.

Leman'dan küstah çarpıtma!
Leman'dan küstah çarpıtma!
GİRİŞ 08.01.2016 16:47 GÜNCELLEME 08.01.2016 16:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık sistemiyle ilgili yaptığı açıklamalar sırasında Hitler Almanya'sını verdiği örneği çarpıtan Leman dergisi, saygısız bir yorumda bulundu.

Yeni Anayasa çalışmalarına da değinen derginin kapağı tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa ve başkanlık sistemi hakkında yaptığı açıklamalarda, sistemde yaşanacak sorunlara değinmiş ve kötüye kullanılan sistemin Almanya'da Hitler gibi bir diktatörü ortaya çıkardığını belirtmişti. Erdoğan, "İster parlamenter sistem, ister başkanlık modeli olsun, sistemin kötüye kullanıldığında, Hitler Almanya'sında olduğu gibi ortaya felaketle sonuçlanan kötü yönetimler çıkabileceğini belirtmiş ve millete hizmet eden adil bir yönetim tarzının benimsenmesi gerektiğini" söylemişti.

YORUMLAR 4
  • zabit 8 yıl önce Şikayet Et
    Tutuşsun bir yanınız.Fatihin ayasofyada namaz kıldığı zamanı birkez daha bütün dünyaya göstereceğiz
    Cevapla
  • Sibel 8 yıl önce Şikayet Et
    Diktatörün olduğu bir ülkede, bir dergi böylesine açık husumet yapabilir mi? Bu ülkede RTE nin diktatör olduğuna inananlar da varsa yazık onlara.
    Cevapla
  • Asitane 8 yıl önce Şikayet Et
    keşkee nerede hitler,nerede stalin bizde beton inşaat şantiye çavuşu
    Cevapla
  • Müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni menşeli yahudi menşelide olsa sonuçta küfür tek millet..Hakk batıl mücadelesi kıyamete kadar devam edecek.. Asıl olan safını belli etmektir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı: 40 dereceyi aşacak!
TFF, 2023-24 sezonunun tescil edildiğini açıkladı!