Asya Termal'de yalıtımlı özel FETÖ odaları var

Bir dönem FETÖ'nün elinde olan Kızılcahamam Asya Termal’de örgüt mensuplarının kullanımı için yalıtılmış özel odalar olduğu iddia edildi.

Asya Termal'de yalıtımlı özel FETÖ odaları var
Asya Termal'de yalıtımlı özel FETÖ odaları var
GİRİŞ 28.01.2016 08:28 GÜNCELLEME 28.01.2016 08:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan bugün’e konuştu. Arslan, bir dönem FETÖ yapılanmasının elinde olan Asya Termal’de örgüt mensuplarının kullanımı için yalıtılmış özel odalar olduğunu söyledi. Paralel Devlet Yapılanması tehdidinin boyutları konusunda FETÖ’nün Ankara Kızılcahamam’daki Asya Termal tesisini örnek gösteren Arslan, “Asya Termal’i Kızılcahamamlı birileri almış şimdi. Geçtiğimiz günlerde bizi gezdirdi. 3 bin metrekarelik özel bir alan Fethullah Gülen’e aitmiş ve sadece onun onay verdiği insanlar oraya girebiliyormuş. Ayrı bir bölüm, içerisinde bir sürü katlar, gizli odalar, yalıtılmış odalar konulmuş. Ders verdiği, inzivaya çekildiği odalar varmış. Amerika’ya gitmeden önce orada epey kalmış” dedi. 

FETÖ TAMAMEN TEMİZLENMELİ

FETÖ ile terör örgütü PKK işbirliğine de değinen Arslan, şunları kaydetti: “Paralel Yapı’nın yayın organları Batı ile işbirliği halinde. Şu an Batı tarafından Türkiye’ye karşı yargısız bir infaz var. FETÖ, hem yurtiçinden hem de dışından tamamen temizlenmeli. Batı basınında çıkan Türkiye’deki terör olayları ile ilgili haberler Paralel Yapı’ya ait gazetelerden alınıyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti tarihinde bu kadar tehdit altında olmamıştı.”

O ODALAR ARTIK HALKA AÇIK

Geçtiğimiz yıl Bank Asya'dan alınarak satılan Asya Termal Tesisleri'nin adı Lina Termal Turizm olarak değiştirildi. Tesisin ortaklarından biri olan Yusuf Öztürk, FETÖ yapılanmasına ait özel odaların artık normal odalara çevrildiğini söyledi. Öztürk, “Odalar şimdi tüm halkın kullanımında. Eski yapıları değiştirildi. Gizli saklı bir şey yok” dedi.

KAYNAK: BUGÜN GAZETESİ
YORUMLAR 3
  • Veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaynak bugün gazetesi.
    Cevapla
  • şef 8 yıl önce Şikayet Et
    kaynağı beğenmedinse Kaynak holdig ve sahibinin nerelere kaçtığına bak
    Cevapla
  • şef 8 yıl önce Şikayet Et
    yakışırdı(!)efendilerine ama olmadı,ihanet ağır basıp kaçtı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!