Birinci kim: Diriliş Ertuğrul mu Kara Sevda mı

3 Şubat 2016'da Televizyon programlarında reyting sonuçlarında en iyi olan dizi hangisi oldu? TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul mu yoksa Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisi mi?

Birinci kim: Diriliş Ertuğrul mu Kara Sevda mı
Birinci kim: Diriliş Ertuğrul mu Kara Sevda mı
GİRİŞ 04.02.2016 11:17 GÜNCELLEME 04.02.2016 11:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

3 Şubat 2016 akşamında nefesler kesildi. En çok izlenen iki dizi olan ( Diriliş Ertuğrul ve Kara Sevda) reyting arenasında kıyasıya savaştı. TRT'nin en çok sevilen dizilerinden biri  olan Diriliş Ertuğrul'da Oğuz Kağan Mührü teması varken; Star Tv'nin en çok beğenilen dizilerinden biri olan Kara Sevda'da Kemal'in kardeşi Zeynep'in intikamı ağır bastı. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL MU KARA SEVDA MI BİRİNCİ OLDU?

3 Şubat 2016 reyting sonuçlarında birinci sırayı alan Diriliş Ertuğrul oldu. Diriliş Ertuğrul 12.97 ile müthiş bir rekor kırdı ve en çok izlenen televizyon programı oldu. Kara Sevda ise 3'üncü sırada yer aldı. Kara Sevda 5.64 ile Diriliş Ertuğrul'un çok altında kaldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN 44'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

 

Ertuğrul, Oba’ya yaralı olan kardeşi olan Sungurtekin ile gelir. Sungurtekin’in annesi olan Hayme Ana yaralı olan oğlunu görünce ağlamaya başlar. Sungurtekin hemen tedavi altına alınır. Hayme Ana’nın otağında Oba’nın büyükleri toplanmış, Sungurtekin’i merak etmektedirler. Tuğtekin, kazandığı başarıdan ötürü, Ertuğrul’un nasıl Noyan ile savaştığını anlamaya çalışır. Ertuğrul sır vermez ve bu otağının içinde olanlara merak etmektedir. Hayme Ana bu meraka son verir ve Sungurtekin’in acısını dile getirir.

Noyan Oğuzhan’ın Mührü’nün peşindedir hala. Yeni sığınağı olan mağara’da yaralı elini kendisi dikmeye başlar. Şaman ve Noyan Oğuz Kağan Mührü’nün öneminden bahsetmektedir. Bu mührün kesinlikle  Ögeday’ın elinde olması gerektiğini söyler Noyan. Bu sayede o mühürle Moğol içerisinde yer alan Türklerin daha canlı ve Ögedayı’ya daha yakın olacağı belli olur.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 44'ÜNCÜ BÖLÜMÜN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

KARA SEVDA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kara Sevda dizisinde neredeyse tüm oyuncular intikam peşinde gitmektedir. Emir Kozcuoğlu, Kemal Soydere, Zeynep Soydere ve diğer oyuncular birbirlerinin kuzusunu kaymaya başladı.

Kemal İle Nihan, Emir Kozcuoğlu'nun 5 yıl önceki olayını daha çok irdelemeye başlar. Kemal'in kardeşi olan Zeynep, Emir Kozcuoğlu'ndan intikam almak için Nihan'ın kardeşi Ozan'a yaklaşır. Emir Kozcuoğlu, Kemal Soydere'yi bitirmek için Kemal'in abisi Tarık Soydere'yi kullanır. 

 

YORUMLAR 4
  • HakKan 8 yıl önce Şikayet Et
    çakma senorya dizilerle gençliğimizi köreltiyorlar.Ertuğrul gibi anlı şanlı tarihimizi anlatan dizilere daha fazla ağırlık verilmeli.
    Cevapla
  • emine 8 yıl önce Şikayet Et
    bir dakkasını bile kaçırmıyorum :)
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    tabiki ertuğrul diriliş kara sevdada neymiş bizim sevdamız ecdadımızdır.bizim sevdamız dinimiz islamdır.bir yahudi kurluşu olan starın dizileri bize bişi vermez kaybettirir
    Cevapla
  • deep..impact 8 yıl önce Şikayet Et
    kıyaslamak abesle iştigal taabi,ki..,2023..,2053 ve 2071 hedefleri olan bu yolda kararlı %10000 YERLİ ve MiLLi Geçmişimiz geleceğimiz DiRiLiŞ ERTUĞRUL ve SEDDULBAHIR ayrıca TÜrk aile yapımıza uygun TRT1 mizin bütün dizileri,dir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor