Ankara Valiliği'nden patlama açıklaması

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 17.02.2016 19:05 GÜNCELLEME 17.02.2016 21:33
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ankara Valiliği, Başkent'te akşam saatlerinde yaşanan patlamaya ilişkin hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Valilik, "Patlamada 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin yaralandığını" bildirdi.

ANKARA VALİSİ KILIÇLAR: "PATLAMADA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ ŞÜPHESİ VAR"

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara'daki askeri servis konvoyuna saldırıya ilişkin patlamada bomba yüklü araç şüphesi olduğunu açıkladı.

Başkent'te akşam saatlerinde yaşanan patlama nedeniyle bölge güvenlik çemberine alındı. Patlamanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kılıçlar, patlamada bomba yüklü araç şüphesi olduğunu bildirdi.
Öte yandan Ankara'da duyulduğu iddia edilen ikinci patlamanın Dikmen Caddesi'nde kontrollü şekilde patlatılan şüpheli paket olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR 33
  • Pamir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ben bu valiye de bir dönemin emniyet müdürü diye güvenmiyorum.
    Cevapla
  • alatdin 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet gerekeni yapsın nedir bu ya her yetkın var önce meclistten hdp lileri yollayın gerekenide yapın her gun patlama bu nedir rezillikk vermeyın artık bu kadar zarar ziyan
    Cevapla
  • ayyıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    sabırlı olmamız lazım saldırı tuzak olabilir .ayrıca bu saldırıyı yapan bedelinı ödeyecek bunu bilsin
    Cevapla
  • Sound_of_time 8 yıl önce Şikayet Et
    Yerine ve zamanlamasına bakılırsa bu patlama devlete açık bir mesaj. Birileri Suriye meselesinden dolayı ayağını denk al diyor. Daha önce benzerleri defalarca yaşandığı halde MİT'in bu saldırıların önüne geçememesi bir vatandaş olarak zoruma gidiyor. Sokağa çıkmaya korkar olduk. Allah sonumuzu hayretsin.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye suriyedeki teröristleri bombalama diyenler önce ölen vatandaşlarımızın hesabını bize versin sonra diyebiliyorsa bombalama desin...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!