Hükümetten patlamayla ilgili ilk açıklamalar

Adalet Bakanı Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hükümetten patlamayla ilgili ilk açıklamalar
Hükümetten patlamayla ilgili ilk açıklamalar
GİRİŞ 17.02.2016 19:33 GÜNCELLEME 17.02.2016 20:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara'daki patlamanın, bomba yüklü bir otomobilin patlatılmasıyla meydana geldiğini belirterek, "Bugün Ankara'da bu hain terör saldırısını gerçekleştirenler, o saldırıyı planlayanlar ve o saldırıyı yapanları azmettirenler, talimatı verenler her kimse onlar şunu iyi bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugüne kadar hiçbir terör örgütüne, onların teröristlerine, maşalarına ve onları kullanan ağa babalarına boyun eğmemiştir. Bundan sonra da boyun eğmeyecektir. Her türlü terör saldırısının hesabı sorulacaktır" dedi.

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik ise  "Terör Ankara'da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor" açıklamasında bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili, "Bir terör örgütü gerçekleştirdi diye duyum var" dedi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan: "(Ankara'daki patlama) Lanetliyoruz. Hele hele insan haklarıyla ilgili tasarıyı görüştüğümüz bir anda böyle bir patlamayla karşı karşıya kalmak çok üzücü. Lanet olsun bu insanlara, bunları gerçekleştirenlere; kim nasıl ne şekilde yaptıysa"

 

YORUMLAR 2
  • Âlim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ölü değil şehit Allah milletimi korusun teröre destek veren ve ona göz yumanın Allah tez zamanda cezasını versin
    Cevapla
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Pyd-Pkk tüm noktaları on kat daha güçle vurulmalıdır. İçerde ki hainlere de şiddetli operasyonlar yapılmalıdır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?