MHP üyesi Türkmen Dağı'nda şehit oldu

MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi Ferhat Tüle, Bayırbucak Türkmenlerine destek vermek için gittiği Türkmen Dağı bölgesinde şehit oldu.

GİRİŞ 24.02.2016 23:37 GÜNCELLEME 25.02.2016 10:07
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi 27 yaşındaki Ferhat Tüle'nin, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine destek vermek için gittiği Türkmen Dağı bölgesinde şehit oldu. Yakınlarından alınan bilgiye göre, Ferhat Tüle, dün rejim güçleriyle girdiği çatışma sonucu şehit düştü.

27 yaşında ve bekar olan Tüle'nin ailesi, çocuklarının ölüm haberini alınca evinin önüne taziye çadırı kurarak başsağlığı dileklerini kabul etmeye başladı.

Taziye çadırının kurulduğu alanda konuşan Ferhat Tüle'nin ağabeyi Erol Tüle, "2 ay önce Bayırbucak Türkmenlerine yardım etmek için gönüllü olarak bölgeye gitti. İçinde büyük bir vatan sevgisi vardı. Yeğenim de ondan sonra gitti. Şehit olduğunu öğrendik. Bu akşam cenazeyi almaya gittik. Yarın ikindi vakti defnedeceğiz" dedi.

Ferhat Tüle'nin cenazesinin bu gece Adana'dan uçakla İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

Aynı bölgede, geçen ay da, Rus uçaklarının yaptığı bombardımanda MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük şehit olmuştu.

YORUMLAR 42
  • Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim cennetinde ağırlasın, Efendimiz (S:A:V)'e komşu eylesin.İşte kahramanın hası.Allahım içeride ve dışarıda şehit olan kardeşlerimiz cennetinde gezerken geride kalan anne,baba,eş,çocuk ve tüm sevdiklerine bizlere sabırlar ver.Tüm kafir ve münafıkları ıslahı mümkün değil ise helak eyle
    Cevapla
  • Kalem Abi 8 yıl önce Şikayet Et
    İnna Lİllahi ve İnna İLeyhi Raciun.
    Cevapla
  • Emeklidur 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit,tahtında Rabbe gülümser.Ahh binlerce canım olsaydı der.Yerin mekanın Firdevsi A'la olsun yiğit kardeşim.Ailesinin ve milletimizin başı sağolsun.Rabbim bu yiğitlerin fedakarlığı için Onların yerine bedel olarak milyonlarca Ferhat Tüle ve diğer şehitlerimiz gibilerini bu millete nasip eylesin.Kafirler öfkemizden titresinler.
    Cevapla
  • ertantanngmail 8 yıl önce Şikayet Et
    Keşke başından beri Suriyeye hiç karışmasaydık.
    Cevapla
  • yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz onlara karışmadık zaten onlar bize karıştı kurtlukta düşeni yemek kanundur yapacak bir şey yok.
    Cevapla
  • Araz 8 yıl önce Şikayet Et
    Makani cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UCM'den tutuklama talebi! Biden duyurdu! ABD'den Netanyahu kararı!
İsrailli muhalif milletvekili Cassif'den Netanyahu'ya soğuk duş: UCM'nin kararı doğru