Atatürk'e benzeyen adama sarılıp ağladılar!

Denizli'de kısa film için Atatürk kılığına giren oyuncuyu gören vatandaşlar, "Sana ihtiyacımız var paşam" diyerek ağladı.

Atatürk'e benzeyen adama sarılıp ağladılar!
Atatürk'e benzeyen adama sarılıp ağladılar!
GİRİŞ 02.03.2016 11:02 GÜNCELLEME 02.03.2016 11:02
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, Atatürk’ün hayatından kesitler sunacak olan kısa filmlerin çekimi için Denizli’ye geldi.

ATATÜRK KILIĞINDA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Kısa filmlerin çekimleri devam ederken, tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, ekibi ile birlikte Delikliçınar Meydanı’nda yürüyüş gerçekleştirdi. Yolda yürürken vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kaya, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların iltifatlarını dinleyen ve teşekkür eden tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

"SİZE İHTİYACIMIZ VAR PAŞAM" DİYEREK AĞLADILAR

Atatürk’e benzerliğiyle herkesin dikkatini fazlasıyla çeken Göksel Kaya’yı gören bazı vatandaşlar ise gözyaşlarına hakim olamadı. Göksel Kaya’yı gördükten sonra yanına giden ve ağlayarak, "Size ihtiyacımız var paşam. Paşamızı gördüğümüz için çok mutluyuz. Geri döndü işte" diyen vatandaşlar daha sonra Kaya ile fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 78
  • Refik Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin,
    Cevapla
  • Errrr 8 yıl önce Şikayet Et
    :))))))))))))))))))))))))))) bukadar gulebildim
    Cevapla
  • Atatürkçü 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor size nevar ağlamışsa ülkenin içler açısı halini bilmediğinizden ötmesi kolay.ben olsam bende ağlardım.kafanız almıyor mu bu ülke yi kurtarmayı allah ona nasip etti.sizin hiçmi tarih bilginiz yok.bu ülke ne hallerdeydi.bunlar masal değil gerçek.atatürk bu ülkeyi gerektiğinde bedenen daha çok öncülüğü ve liderliğiyle kurtarılmasına vesile olmuştur.zorunuza gidiyor madem durmayın kardeşim bu ülkede.zamanında İngilizler ruslar paylaşcakrı aklınız onlarda kalmış gidin o ülkelerde yaşayın
    Cevapla
  • kardaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardaş bize atatürke benzeyen değil, atatürk gibi davranan adam lazım. Sen ve sizin gibilerin maddiyata, dış görünüşe önem veren yapısı ancak dış görünüşte ağlar. Atatürk bu manzarayı görseydi, size gülerdi bu mu benim bıraktığım memleketin insanları derdi. Siz zaten dış görünüşe önemverirsiniz. Takım elbise varsa modern, türban gericilik. Biz sizi iyi bilyoz.
    Cevapla
  • Cenk toprak 8 yıl önce Şikayet Et
    Buna putperestlik denir... Yazıklar olsun size...
    Cevapla
  • ahhhhhh 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl sana yazıklar olsun artık ülkece ne hale geldiysek atamıza benzeyen birisini görünce kurtar diyoruz sen ve senin gibi yobazlar olduğu sürece ne hale geleceğiz kim bilir YUHHHH ARTIK SİZE biraz beyin mi kullansan acaba
    Cevapla
  • Ahu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne hale geldik be .adamlara bak ağlıyor bu kadar herizali olunurmu.babası ölse aglamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?
 Kassam mücahidleri İsrail ordusunun canına okudu! Peş peşe yayınladılar