Başbakan haberi duyunca direk valiyi aradı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi ziyaret kapsamında gittiği İran'dan beraberindeki heyetle yurda döndü.

Başbakan haberi duyunca direk valiyi aradı
Başbakan haberi duyunca direk valiyi aradı
GİRİŞ 06.03.2016 01:41 GÜNCELLEME 06.03.2016 01:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İran'ın başkenti Tahran'dan TC-TUR adlı özel uçakla saat 22.25'te İstanbul'a gelen Başbakan Davutoğlu'nu, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve diğer ilgililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu daha sonra eşi Sare Davutoğlu ile makam aracına binerek havalimanından ayrıldı.

''POLİSLERİMİZ YAPMASI GEREKENİ YAPMIŞLAR''

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu, uçakta, 27 Şubat'ta Konya'da 3 kişinin kazaya karışıp polisten kaçan yakalanınca da ''Ahmet Davutoğlu da bizim oralı zaten'' diyerek polisten kurtulmaya çalıştığı olaya ilişkin kısa bir açıklamaya yaptı.

Başbakan Davutoğlu'nun konuya ilişkin ''Konya Valisini telefonla arayarak görüştüm. Polislerimiz yapması gerekeni yapmışlar. Bu Başbakan da olsa gereği buydu. Bir Konya ziyaretimde o polis arkadaşlarımızı görmek ve tebrik etmek istiyorum'' dediği öğrenildi.

YORUMLAR 11
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün basbakanim bizlere sahip ciktiginiz icin.sizleri seviyoruz. 3.kopru icin tebrikler. Sayin Cumhurbaskanimiza ve ulkemize yatirim yapan herkese tesekkurler. Kahrolsun parelelci vatan hainleri ve pkk vatan hainleri
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün Başbakanım. Sizleri seviyoruz. 3. Köprü icinde tebrikler. Bu ulkeye cok yatirimlar yaptiniz. Hükümet dedigin boyle olur. Sayin Cumhurbaşkanimiza ve bu ulkenin menfaatine yatirim yapan herkese tesekkurler. Kahrolsun parelelci vatan hainleri ve pkk vatan hainleri
    Cevapla
  • Polis 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün basbakanim bizlere sahip ciktiginiz icin.sizleri seviyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz artık bir hukuk devleti.
    Cevapla
  • Mg1907 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamin gibi adamsin Sayin Basbakanim. Bu ulke sizin gibiler sayesinde ilerleyecek Insallah. Saygi duyuyoruz cok adil bir yaklasim. Sagolun varolun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü