Dilber Ay'ın kardeşi gözaltına alındı

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında şarkıcı Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B.'nin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Dilber Ay'ın kardeşi gözaltına alındı
Dilber Ay'ın kardeşi gözaltına alındı
GİRİŞ 08.03.2016 16:06 GÜNCELLEME 08.03.2016 16:10

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süredir takip ettikleri 4 kişinin içinde bulunduğu otomobili, önceki gün gece saatlerinde D-100 Karayolu Beşkavaklar Mahallesi mevkiinde durdurdu. Üzerlerinde bir miktar uyuşturucu madde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis, dün sabah saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yaptı. Evlerde, narkotik köpeği ' Sezar' eşliğinde arama yapıldı ve bir miktar uyuşturucuya el konuldu. Operasyonda 6 kişi daha gözaltına alındı.

Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B.

DİLBER AY'IN KARDEŞİ DE GÖZALTINDA

Şüpheliler arasında şarkıcı Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B.'nin de olduğu ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin, polislerin geldiğini görmesi üzerine uyuşturucu maddeyi tuvalete dökerek imha etmeye çalıştığı ileri sürüldü. 10 şüpheliden 4'ü, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Dilber Ay'ın kardeşi Hüseyin B., Mehmet B., Bilal T., Gürkan A., Korhan Ş. ve İsmail P. ise adliyeye sevk edildi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi