Müzakereci polis 3 kişiyi daha ikna etmiş

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde yaşanan intiharın ardından müzakereci polis, üç kişinin daha intihara kalkıştığını söyledi.

Müzakereci polis 3 kişiyi daha ikna etmiş
Müzakereci polis 3 kişiyi daha ikna etmiş
GİRİŞ 13.03.2016 11:13 GÜNCELLEME 13.03.2016 11:21
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde 6 gün önce iki kadının “Atlasana, ne oyalıyorsun insanları” tepkisi üzerine canına kıydığı iddia edilen Erol Çetin’den sonra 3 kişinin daha intihara kalkıştığı ortaya çıktı. 

Farklı günlerde köprüye çıkan 3 kişiyle de, Çetin için “Kadınlar bağırmasaydı vazgeçirecektim” diyen müzakereci polis konuştu.

Polis memuru, 3 olayda da hayatını sonlandırmak isteyenleri ikna ederek köprü korkuluklarından inmesini sağladı.

OLAY

Boğaziçi Köprüsü'ne 7 Mart Pazartesi sabah 10:30 sıralarında gelen 45 yaşındaki Erol Çetin köprüden atlayarak intihar etmişti.

Müzakereci polislerin 1 saatlik ikna çabalarına rağmen köprüden atlayan Çetin'in intiharında trajik bir olay yaşanmıştı.

İddiaya göre müzakereci polis, tam bir saat boyunca Çetin ile konuşarak sorunlarının çözümünde yardımcı olunacağına dair söz vermiş, Çetin de ikna olmuştu.

Ancak intihar girişimi nedeniyle köprü trafiğinin sıkışmasına tepki gösteren bir minübüsün sürücüsü aracını durdurdu. 

İki aileden toplam 9 kişinin bulunduğu minibüsteki 2 kadın, "Atlasana, ne oyalıyorsun insanları" diye bağırdı. Bu tepkiler üzerine Erol Çetin, kendini boşluğa bıraktı.

POLİSTE "BİZ ATLA DEMEDİK" DEDİLER

Yaşanan şok intihar sonrası polis minibüsü durdurarak 9 kişiyi gözaltına aldı. 

"Atlasana, trafiği ne oyalıyorsun?" diye bağırdıkları iddia edilen Hülya U. ile Merve Ö. hakkında, "intihara teşvik" suçundan işlem yapıldı. 

YORUMLAR 22
  • Sosyolog 8 yıl önce Şikayet Et
    iNTİHAR EDEN EDENE.NEDİR BUNUN SBEİBİ.SOSYAL PATLAMA MI BAŞLADI.ARAŞTIRILSIN.
    Cevapla
  • maşallah 8 yıl önce Şikayet Et
    millet oturduğu yerden destan yazmış.
    Cevapla
  • umut 8 yıl önce Şikayet Et
    İntihar etmek mücâdeleden kaçmak, yenilgiyi baştan kabul etmek, savaşmayıp pes etmek, hemen teslim bayrağını çekmektir. Şerefli, gururlu, haysiyetli bir insan, sebebi ne olursa olsun, nasıl olur da pes eder, hemen teslim bayrağını çeker? Başımıza gelen musibet ne kadar ağır, karşılaştığımız problem ne kadar çözümsüz, çektiğimiz çile ne kadar dayanılmaz olursa olsun, sabretmeliyiz. Çünkü sabırla birlikte mücâdeleyi sürdüren zafere ulaşır. Çünkü, Allah sabredenlerle beraberdir ve sabredenleri sever.
    Cevapla
  • medetres 8 yıl önce Şikayet Et
    Buda bir algı kadınlar dedi diye mi atlamış atlamasaydı,oraya çıkmışsa madem atlasın 1 saat uğraşmış inancı imanı olaydı atlamazdı atladı şimdi dertleri kederleri bitti mi- ailesi var ise- daha bir mağdur oldu perişan oldu
    Cevapla
  • elemançini 8 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kafasına koymuşsa intihar etmeyi zaten polis gelmeden atlıyor aşağı o yüzden hikaye müzakereci falan.
    Cevapla
  • pkksavar 8 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim öyle bir olay gelince başına anlarsın. belki ödeyemediği bir borcu vardır. polis devletin bir görevlisi olarak devletin uzun vadeli kredi vereceğini bir iş bulacağını vadeder. olay biter...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!