Canlı bomba Cumhuriyet muhabiri çıktı iddiası

Ankara'daki bombalı saldırıyı gerçekleştiren kişinin, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi S.D. olduğu belirtildi.

Canlı bomba Cumhuriyet muhabiri çıktı iddiası
Canlı bomba Cumhuriyet muhabiri çıktı iddiası
GİRİŞ 14.03.2016 13:01 GÜNCELLEME 14.03.2016 14:29
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Öte yandan teröristin Cumhuriyet gazetesi muhabiri olduğu iddia edildi. Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan S.D., 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, PKK terör örgütü üyeliği ve propagandası suçundan da yargılanıyordu.

DAVA ERTELENMİŞTİ

Demir ile birlikte Hamide Saklı, K.S, S.S isimli üç kardeş ve Y.A. adlı üniversite öğrencisinin son duruşması Aralık 2015′te yapılmış ve dava karar için ertelenmişti. Davada S.D'in avukatlığını HDP'li Hüseyin Boğatekin yapmıştı.

CUMHURİYET GAZETESİ İÇİN MUHABİRLİK YAPTI İDDİASI

Sosyal medyada S.D.'in, terör suçundan serbest kaldığı dönemde Cumhuriyet gazetesi için serbest muhabirlik yaptığı iddia edildi. Sosyal medya üzerinde Can Dündar'a yoğun şekilde teröristin Cumhuriyet gazetesi için çalıştığı iddiaları sorulmasına rağmen Dündar bir cevap veremedi.

CUMHURİYET GAZETESİ YALANLADI

Gazete "Bizim ne Güneydoğu’da ne herhangi başka bir yerde ve herhangi bir zamanda bahsedilen isimde bir muhabirimiz olmadı" dedi.

 

YORUMLAR 63
  • ankara 8 yıl önce Şikayet Et
    şaşırmadım... artık şaşırmıyorum samimiyetine inandığım insanlar var gerisi boş gerisinden herşeyi beklerim
    Cevapla
  • abdurrahman 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş çok basit terör örgütüyle bağlantılı olanı vatandaşlıktan çıkarılsın sınır dışı edilsin ve vatana ihanetten idam geri gelsin terör falan kalmaz 30 yıldır uğraştığımız 1 ayda biter devlet yasa çıkaramıyorsa referandum la halk belirlesin tertemiz türkiye olur o zaman haaa vatandaşlık çıkaralılanları kimse almaz mı diyorsunuz suriyeye gönderiverin onların icabına türkmen gardaşlarımız bakar evelallah
    Cevapla
  • Belcika azcmol 8 yıl önce Şikayet Et
    Gasteci olmak ozgurlukmus,Turkiye'yi haksiz yere kotulemektemi ozgurluk,bunlarin mayasi bozuk.Turkiye'yi beyenmiyorsalar beyendikleri yere gidsinler.
    Cevapla
  • ramazan37 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet gazetesi bardağı taşırdin artık.....
    Cevapla
  • Adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumda AYM bir açıklama yapsın çünkü eli terörün kanına bulaştı!!! Kime hizmet ettin onları serbest bırakarak eyy AYM?? Gerçek niyetin neydi??? Bugün herşey ortaya çıktı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular