Başbakan Davutoğlu'na sevgi seli

Davutoğlu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları ve MKYK üyeleri İstişare ve Eğitim Kampı için Kızılcahamam'da çeşitli temaslarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu'na sevgi seli
Başbakan Davutoğlu'na sevgi seli
GİRİŞ 22.03.2016 22:54 GÜNCELLEME 22.03.2016 22:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları ve MKYK üyeleri İstişare ve Eğitim Kampı için Kızılcahamam'a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Evlerinin balkonlarından Davutoğlu'na sevgi gösterilerinde bulunanlara el sallayan Davutoğlu, ilçedeki bir çay ocağını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla çay içen ve sohbet eden Davutoğlu, ilçe merkezinde de bir süre yürüdü. Davutoğlu, yolda karşılaştığı çocuklarla konuştu, bazılarını kucağına alıp severken, çocuklara oyuncak dağıtıldı.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN ESNAF ZİYARETİ

Kızılcahamam'da bir otelde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları ve MKYK üyeleri İstişare ve Eğitim Kampı için gelen Davutoğlu, Ankara Caddesi'nde vatandaşları selamladı. Evlerinin balkonlarından Davutoğlu'na sevgi gösterilerinde bulunanlara el sallayan Davutoğlu, ilçedeki bir çay ocağını ziyaret etti. 

DAVUTOĞLU, 75 YAŞINDAKİ KÜREKSİZ'İ SEVİNDİRDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçeye geldiğinde kendisini eve davet eden 75 yaşındaki Emine Küreksiz'i ziyaret etti. Yalnız yaşadığı evinde Davutoğlu'nu ağırlayan Küreksiz, çıkışta gazetecilere Davutoğlu'nun ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, "Evimi şenlendirdi" dedi.

DAVUTOĞLU, AK PARTİLİ GEÇLERLE BULUŞTU

Başbakan Davutoğlu, basına kapalı gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanları ve MKYK üyeleri İstişare ve Eğitim Kampı toplantısına katıldı.

YORUMLAR 1
  • ramo 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz bilge Adam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..