Hacettepe Üniversitesi 2 gün tatil edildi

Hacettepe Üniversitesi, bugün Beytepe Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan olaylar nedeniyle 2 gün tatil edildi.

Hacettepe Üniversitesi 2 gün tatil edildi
Hacettepe Üniversitesi 2 gün tatil edildi
GİRİŞ 24.03.2016 00:27 GÜNCELLEME 24.03.2016 05:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde öğle saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Olaylar, kampüs içerisinde uzun süre devam ederken, çevik kuvvet ekipleri kavga eden gruplara müdahale etti. Kavgada 2 öğrenci bıçakla yaralanırken, 10 öğrenci de gözaltına alındı.

EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, kampüs içinde yaşanan olaylar üzerine açıklama yaparak 2 gün süreyle üniversitede eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu.

Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Beytepe Yerleşkesi'nde 23.03.2016'da yaşanan olaylar nedeniyle 24.03.2016 (Perşembe) ve 25.03.2016 (Cuma) olmak üzere 2 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir'' denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    hala karşıt görüş diyorsunuz siz bari yapmayın..pkk lı öğrenciler saldırmış..üniversitelerde büyük bir operasyon gerekiyor..peki ne zaman..
    Cevapla
  • salim 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim olay çıkartanı üniversiteden at bakalım bir daha olay çıkıyor mu?..
    Cevapla
  • JMK BORA 12 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne öğrencisi? Öğrenci kimlikli teröristler dolmuş, rektör uyuyor.
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK’lılar Newroz kutluyoruz diye Ülkücü öğrencilere palalarla bıçaklarla saldırmışlar. Birisi ağır olmak üzere iki Ülkücü öğrenci yaralanmış
    Cevapla
  • yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    1996 ya kadar orada okudum. Sol ve terör yanlısı öğrenciler cirit alıyorlardı.20 yıl sonraki hali böyle olur.Devletin olmadığı yerde kaos olur.Kampüste devlet yok ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! İlk 11'ler
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'