Vatandaşlar Beratcan’ın ailesinin evini bastı

10 yaşındaki Beratcan’ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir gurubun saldırısına uğradı.

Vatandaşlar Beratcan’ın ailesinin evini bastı
Vatandaşlar Beratcan’ın ailesinin evini bastı
GİRİŞ 29.03.2016 11:43 GÜNCELLEME 29.03.2016 11:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Kartal’da kaybolduktan 15 gün sonra öldürüldüğü anlaşılan 10 yaşındaki Beratcan’ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir gurubun saldırısına uğradı. Cinayetin detaylarını haberlerde izleyen vatandaşlar, Beratcan’ın ailesinin yaşadığı evin pencerelerini taşla kırdı.

Kartal’da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan’ın cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Beratcan’ın annesi T.K. ile ilişki yaşadığı öğrenilen katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkcı, polis tarafından yakalandı. Polisin sorguladığı Beratcan’ın annesi T.K. ise serbest bırakıldı.

Beratcan cinayetinde ortaya çıkan detay, çevrede yaşayan vatandaşları da sinirlendirdi. Beratcan’ın hikayesini televizyon haberlerinden izleyen bir gurup öfkeli vatandaş, dün akşam saatlerinde toplanarak ailenin yaşadığı eve gitti. Evin önünde bağıran ve evin camlarını kıran vatandaşlar güçlükle sakinleştirildi.

Öte yandan yaşananların ardından Beratcan’ın anne ve babasının da evi terk ettiği ve henüz eve dönmediği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • anKARA-pakistan 8 yıl önce Şikayet Et
    beratcanın babası ne durumda ???
    Cevapla
  • ekin su 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ikisininde belasını versin. İkiside üstelik evliler çocukları var.İnsanlardan utanmıyorsanız bari Allahtan utanın.Allah böyle şeytanların şerrinden korusun bizi.Amin.Çünkü insanoğlunun hoşuna illaki yasak olan günah olan gidiyor.İşte bu nefisle mücadele demektir.Allah nefsimize yenik düşürmesin bizleri amin.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    beratcanın babasının suçu ne arkadaş kadın işte şeytanca sinsice yıllardır o haltı yemiş adam işte ekmek parası derdinde kadın akşama kadar binbir bahaneyle gider dışarı saatlerce adam ne yapsın işi gücü ekmek davasına koşturmuş ahhh bee çokkk üzdü bu olay beni çok
    Cevapla
  • İstanbulli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadının eşide hala bu kadınla aynı evde duruyor ise tüküreyim o sıfata
    Cevapla
  • Berkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme o kadini nasil olurda serbest birakir zinaya resmen yasal zemin olusturuyor boyle yasa olmaz olsun boyle adalet olmaz devlet gerekeni yapmassa halkta kendi adaletini arar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Listeyi gören inanamadı
Mücadelede yeni sayfa: Huruç harekatı!