Beratcan'ın babası ağız değiştirdi

Dün canlı yayında eşinin arkasında olduğunu ve ona güvendiğini açıklayan Beratcan'ın babasıb, son açıklamasında boşanacağını söyledi.

Beratcan'ın babası ağız değiştirdi
Beratcan'ın babası ağız değiştirdi
GİRİŞ 30.03.2016 11:48 GÜNCELLEME 30.03.2016 11:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün, annesinin sevgilisi olan servis şoförü tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Tutuklanan servis şoförünün, azmettirici olarak gösterdiği anne ise serbest bırakılmıştı.

"KİMSENİN ARKASINDA DEĞİLİM"

Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, dün Mügen Anlı'ya yaptığı açıklamada, "Eşime güveniyorum, evliliğimize bir şans vereceğim" demişti. Bugün ise babadan farklı bir açıklama geldi. Baba Karakütük "Bazı gerçekleri yeni öğrendim, bu saatten sonra kimsenin arkasında değilim" dedi.

"BUNDAN SONRA YANIMDAN GEÇMESİN"

"Hak eden herkes cezasını bulsun" ifadesini kullanan Karakütük şöyle devam etti: "Bundan sonra ne kapıma yanaşsın ne de yakınımdan geçsin. Ayrılacağım. Bundan sonra geride kalan çocuğuma destek çıkacağım. Annesini yanına yaklaştırmayacağım.

YORUMLAR 10
  • uygurlu 8 yıl önce Şikayet Et
    boyle kadina boyle koca. daha ne demeli.
    Cevapla
  • Okuyucu 8 yıl önce Şikayet Et
    Evlenmek, yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak kolaydır. Zor olan o yuvayı ayakta tutabilmektir. Ey Beratcan'ın babası. Bütün bu olaylar olurken sen nerelerdeydin. O kadın ve çocukların seni ne kadar yanlarında gördüler. Özellikle 2 çocuğunun anası nasıl bir boşluğa düştü ki başka bir adama meyletti, onu evine hayatına aldı.
    Cevapla
  • 66 cahit 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bi düşünce sendeki anlayamadım hangi kafayla düşünüyon bunları adam işine gücüne gitmesinmi 7 24 kadının yanındamı kalsın mayası bozuk olan her türlü yapar.
    Cevapla
  • Isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bekara karı boşamak kolay!! Siz konuşuyorsunuz, adamı ne hallere düşürmüş karı, ALLAH sabır ve güç versin.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    6 yıldır ortada fırıldak dönüyormuş mahallende duymayan kalmamış karının adamla selfiesi bile var hala arkasındayım diyordun ona boynuz kulagı geçmiş derler
    Cevapla
  • AAyaz 8 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsin nasil bi annesinki evlatlarin war sen dusmussun baska seylerin pesine degdimi hee ..gunahsiz cocuk cekti cezasini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Artık ücretsiz! Tüm emekliler faydalanabilecek! Bakan Işıkhan müjdeyi verdi
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı