Yüksekova'da PKK'ya keskin nişancı darbesi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden operasyonda aralarında 2 keskin nişancının da bulunduğu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Yüksekova'da PKK'ya keskin nişancı darbesi!
Yüksekova'da PKK'ya keskin nişancı darbesi!
GİRİŞ 29.03.2016 13:35 GÜNCELLEME 30.03.2016 01:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İlçede 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit JandarmaUzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında, arama, tarama faaliyetleri ile çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması ve el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi çalışmaları devam ediyor. Esentepe, Güngör, Eski Kışla, Orman, Mezarlık, Yeni, Yeşildere, Cumhuriyet ve Dize mahallelerinde güvenlik güçleri ile ağır silahlar kullanan örgüt mensupları arasında sıcak çatışmalar yaşanıyor. 

Keskin nişancılar etkisiz hale getirildi 

Güvenlik güçlerinin, Güngör Mahallesi'nde yürüttüğü operasyon esnasında terör örgütü mensuplarıyla çatışma yaşandı. Çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi, bunlardan 2'sinin örgütün keskin nişancısı olduğu belirlendi.  Teröristlerin cenazeleri,Yüksekova Devlet Hastanesi morguna gönderildi. İlçede operasyonun başladığı tarihten itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı da 86 oldu.  Bu arada, bölgedeki aramada, ikişer uzun namlulu silah, bir RPG-7 roketatar, 3 tabanca, bu silahlara ait 10 şarjör ve 200 mermi ile sırt çantası ve tıbbi yaşam malzemeleri ele geçirildi. Güvenlik güçleri, başka bir noktada da teröristlere ait 10 çift kış kıyafeti ile çok sayıda örgütsel doküman buldu. 

YORUMLAR 25
  • gerçek urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ETRAF ÖYLE HAİN DOLU Kİ türkiyeyi bir silkeleyeceksin hainlerin hepsi dökülecek ne güzel kurtulurduk
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    cenazeleri aileye vermeyin, düşmanlık artıyor proveke ediyorlar.
    Cevapla
  • h s s 8 yıl önce Şikayet Et
    vurun aslanlarımvurun
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    en iyi yontemlerden biri budur zaten 1veya 2 km uzaktan elinde silah olani pat pat indir. zaten patir patir uzaktan geberen pkk teroristlerinin hareketsiz kalirlar devam gerekirse sniperleri cogaltin her saat basina 40 50 tane indirilsin ...
    Cevapla
  • ertuğrul 8 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi pusuda aynısı anlatıldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi