'Kırmızı fularlı kız' Kandil’i karıştırdı

PKK’nın kadın teröristleri, ‘kırmızı fularlı kız’ olarak bilinen Ayşe Karacagil’i himaye ettiği gerekçesiyle Karayılan’a isyan bayrağı açtı.

'Kırmızı fularlı kız' Kandil’i karıştırdı
'Kırmızı fularlı kız' Kandil’i karıştırdı
GİRİŞ 14.04.2016 11:11 GÜNCELLEME 14.04.2016 11:14
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Güneydoğu'daki operasyonlarda ağırkayıplar veren PKK'nın kadın teröristleri, 'kırmızı fularlı kız' Ayşe Deniz Karacagil'e ayrıcalık tanıdığı gerekçesiyle örgüt lideri Murat Karayılan'a isyan bayrağını açtı.

TELSİZDEN PROTESTO

Sabah'ın haberine göre; Kırsala gönderilen kadın teröristler, örgüt liderlerinden Murat Karayılan'ın, kamuoyunda "Kırmızı fularlı kız" olarak bilinen ve 98 yıl hapis cezasıyla yargılanırken, dağa çıkıp "Destan Yörük" kod adını alan Ayşe Deniz Karacagil'i koruma altına almasına sert tepki gösterdi. Dağa çıktıktan sonra Murat Karayılan'ın sözde Avrupa'dan Sorumlu Özel Kalem Müdiresi yapıp birlikte poz verdiği Ayşe Deniz Karacagil'i, kırsal alana göndermemesine kızan kadın teröristler, telsizden "Senin Destan Yörük nerede Cemal, müdür olmaya mı geldi? Senin için Destan Yörük'ten başka kadının önemi yok mu" diye sordu. Kandil'deki Harun kampında kalan PKK'nın kadın yapılanması YJA-STAR'a bağlı oldukları belirlenen kadın teröristler, Karayılan'ın kendilerini tehdit etmesi üzerine ise "Bizi korkutamazsınız" cevabını verdi.

YORUMLAR 57
  • egevdeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanırsın genel müdür ormanda ne yazıp çizeceksin. Kalem memuruymus... Yakında sıra sizde...
    Cevapla
  • Juyh 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz modeli eskisin o da yanınıza gelir. Ne kızıyorsunuz.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sikayetci sen ve senin gibi cahil beyni gec idrak edenler icin soyliyim bir kurt olarak senin ve senin gibi terbiyesiz ve irkci kisilikler yuzunden kurt kardeslerimin bazilarini kandirip daga cikariyorlar. Bende kurtum sonuna kadar hukumeti savunuyorum sunuda unutma o ahmak kurtler hdp yi desteklese ikinci parti olur ama bunu bile anlamak icin insanda biraz beyin olmali arastirmali okumali kurt kokenli turkim ne aslimdan utaniyorum nede vatanimdan milletimden Allah ulkemizi ve milletimizi herdaim korusun insallah.
    Cevapla
  • hamidiye orduları 8 yıl önce Şikayet Et
    cahil insanları nasıl kullandıklarının açık bir delili zavallı 12 -13 yaşında kendinden haberi olmayan kürt çocuklarını yem yapıp kendileri gününü gün ediyor ve bunlar kürt hakkınkını savunuyor sonrada devlet bize bakmiyiiii yazık ya biraz aklınızı çalıştırın be Allah bizi bu topraklara neden gönderdi islam ışığı yeniden bu ülkemizden doğacak artık uyanın
    Cevapla
  • Oktay 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar detaya inebilen teknolojiniz var nerde olduklarınıda biliyorsunuz tsk nızda namazında niyazında size düşen karayılan itini bağlayıp öldürmektir yada Tayyip'in bi bildiğimi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi