Tartışılan Rus gemisi boğazdan geçti

4 ay önce boğazdan geçerken Rus askerin silah şovu yaptığı gemi tekrardan İstanbul Boğazı'ndan geçti. Silahlı askerler dikkat çekti.

GİRİŞ 19.04.2016 12:00 GÜNCELLEME 19.04.2016 17:03
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 4 ay önce İstanbul Boğazı’ndan geçerken güvertedeki bir Rus askerin omzunda füze taşımasıyla tartışmaya neden olan "Caesar Kunikov" adlı gemi, İstanbul Boğazı’ndan tekrar geçti.

Geminin geçişi sırasında  Sahil Güvenlik botu eşlik etti. Sabah saatlerinde Marmara Denizi’nden İstanbul Boğazı’na giren savaş gemisi, Karadeniz’e doğru ilerledi.

ASKERLER SİPERE YATTI

Rus gemisinin geçişi sırasında çekilen bir görüntü tartışma yarattı. Rus askerlerinin kendilerini takip eden Türk Sahil Güvenlik ekiplerine karşı sipere yattığı görüldü.

 

YORUMLAR 49
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    istanbul' lular tükürse batar o gemi neyin havası bu...
    Cevapla
  • nevşehirli 8 yıl önce Şikayet Et
    votkayı çok içmişler beyinleri çürümüş zavallılar
    Cevapla
  • soytarılık 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu rusun askerleride ne kadar soytarılarmış. ilkokul çocukları bile bu kadar saçma bir hareket yapmaz. o sipere yatma soytarılığını film yapıp dünyaya komedi diye izletsek en iyi soytarılık alanında oscar alır. vay soytarılar vay hiç güleceğim yoktu.
    Cevapla
  • Kozanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayakta duramayan Rus askeri.
    Cevapla
  • fth23 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yanlış strateji yapıyor bence,söz konusu piskoljik savaş ve üstünlükse, Türkiye rus savaş gemilerinin geçişi sırasında, savaş gemisiyle eşlik etsin.bakalım ozaman noluyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede