Başbakan'a Strasbourg’da sevgi seli

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Strasbourg’daki temasları kapsamında AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi.

Başbakan'a Strasbourg’da sevgi seli
Başbakan'a Strasbourg’da sevgi seli
GİRİŞ 19.04.2016 13:00 GÜNCELLEME 19.04.2016 13:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı Pedro Agramunt’un davetine icabetle, AKPM Genel Kurulu’na hitap etmek üzere Avrupa Konseyi’ne geldi. Davutoğlu, burada şeref defterini imzaladıktan sonra Agramunt ile görüşmeye geçti. Davutoğlu ve Agramunt görüşme öncesinde basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Davutoğlu, Türkçe’nin çalışma dili olması sebebiyle AKPM’de Türkçe hitap edeceğini söyledi. Agramunt, ise Davutoğlu ile bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Davutoğlu, daha sonra AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi. Avrupa Konseyi Binası’nda gerçekleştirilen görüşmede, mülteci krizi ve vize muafiyetinin yanı sıra bölgesel ve küresel konular ele alındı. Görüşmede Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da hazır bulundu.

BAŞBAKAN’A SEVGİ SELİ

Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere AKPM Binası’na gittiği sırada bir grup Türk vatandaşının sevgi gösterisi işle karşılaştı. Davutoğlu, vatandaşların fotoğraf çektirme ricasını da kırmadı.

YORUMLAR 2
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah başımızdan eksik etmesin. Böyle devlet adamları ender gelir. Allah yardımcıları olsun. Duamız sizlerle birlikte , hep dua etmeliyiz.
    Cevapla
  • ankara 8 yıl önce Şikayet Et
    :DDD ama dğruca söyleyin şimdi kim türkiye cumhuriyetinin başbakanyla cumhurbaşkanıyla fotoğraf çektirmek istemez ?? :D fırsat olsada bizde çeksek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı