FETÖ mensubu İtalya'ya kaçarken yakalandı

Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ mensubu İtalya'ya kaçmak üzereyken gözaltına alındı.

FETÖ mensubu İtalya'ya kaçarken yakalandı
FETÖ mensubu İtalya'ya kaçarken yakalandı
GİRİŞ 25.04.2016 16:32 GÜNCELLEME 25.04.2016 16:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin, FETÖ'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan bir kişi İtalya'ya gitmek üzereyken yakalandı. 

Şüphelinin Roma'ya vardıktan sonra ABD'ye geçeceği belirtildi.

Soruşturma kapsamında, aralarında iş adamları, Bank Asya çalışanları ve vatandaşların bulunduğu 140 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, bunlardan 108'i gözaltına alınmıştı. Adreslerinde bulunamayanlar için ise yakalama kararı çıkarılmıştı.

YORUMLAR 4
  • ali atuntaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Cerrahi müdahale yapilirken ilaç tedavisine donulmez. Vatansız imam yatsın kalksin tayyipe dua etsin. tayyibin yerinde iltifatlar yagdirdigi demirel veya cevik bir yonetimde olsaydi. o kadar adaminin ulke disina kacmalarina izin verilmezdi. Ya kamyon carpardi. ya kalp krizinden giderlerdi.
    Cevapla
  • Kardes olun 7 yıl önce Şikayet Et
    Akp li ya da cemaatten olan müslümanlara soru? Birinin kaybetmesi sizlere cennette yer mi açıyor? Birbirinize dua edin. Müslümanlar kardeştir. Hata yapan adil bir şekilde yargilansin ama haricten gelen saldırı varken haklı haksiz kavgasina son verin ve Birlik olun kaybeden sadece bir kişi değil herkes zarar görüyor. Müslüman müslümana nasıl lanet okur düşmesine sevinir ve oh olsun der. Her iki taraf hatta chp hdp mhp li kim varsa kardes olun ey müslümanlar
    Cevapla
  • Cemil Çiçek 7 yıl önce Şikayet Et
    Kime inanalim? Cemil Çiçek , şamil tayyar Arınç in açıklamaları ortada gülün duruşu ortada. Artı dursun çiçek akp den intikam alacagiz diyor perincek ve avanesi kopuruyor . Bu paralel ve 17 25 sacmaligina bir son verin ve perincek dursun çiçek gibi intikam almak için bekleyenlere karşı birlik olun. Akp de cemaat da bu süreçte kazanan olmayacak kaybeden türkiyedir bu millettir. 28 Şubat gerçek ama Ergenekon yalan e muhtıra yalan öyle mi? Bırakın bu kavgayı da birlik olun ey müslümanlar. Akp de cmeaatta akp li vekilin dediği gibi fabrika ayarlarına donmeli. Benim tarafım fitneyi sondurmek için SU tasiyanlarin tarafidir
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    bank asya rockfellerin değil mi ?? nasıl olsa onuda salarlar....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz