Hakan Fidan görevden alınacak mı?
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın görevden alınacağı iddiasına ilişkin, açıklama yaptı.
GİRİŞ 30.05.2016 17:03
GÜNCELLEME 30.05.2016 17:03
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınacağı iddialarına ilişkin "MGK'da böyle bir konu gündeme gelmedi. Kulislerdeki konuşmalara göre hareket edemeyiz" dedi.
“MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın görevden alınacağı iddiası bir süredir konuşuluyor. Bu iddialar ne kadar doğrudur” sorusuna Numan Kurtulmuş, "MGK toplantısında böyle bir konu gündeme gelmedi. Sayın MİT Müsteşarımız Hakan Fidan MGK'nın başından sonuna kadar toplantıdaydı. Kulislerdeki konuşmalara göre hareket edemeyiz” karşılığını verdi.
YORUMLAR 6
-
yorumcu 10 yıl önce Şikayet Etyaw yeter iyice şamaroğlanı yaptınız bu ne ya Hakan bey devam etmeli son nefesine kadarBeğen Toplam 2 beğeni
-
hadde 10 yıl önce Şikayet Ettürkmen biri gelse tercih ederiz.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ali 10 yıl önce Şikayet EtBize ne yaaa. Millet geçim derdinde ben gidip onu mu düşüneceğimBeğen Toplam 2 beğeni
-
ömer 10 yıl önce Şikayet Etşamilhan internetin başında iş bulmuş trollüğün maaşı ne kadar aceba?Beğen
-
ŞAMİLHAN 10 yıl önce Şikayet EtMİLLET Mİ sen mi geçim derdindesin .geçim derdin varsa iş ara internetin başında zaman geçirme.Beğen Toplam 3 beğeni
-
flas flas 10 yıl önce Şikayet Etdemek ruslarla yenıden konusmaya baslıyacaz, hadı hayırlısı bakalımBeğen