Ermeni tasarısı geçer geçmez, adliyeye koştu!

İzmir'de bir vatandaş, Almanya'da sözde Ermeni soykırımı tasarısını Alman meclisine getiren Yeşiller Partisi'nin eş başkanı Cem Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ermeni tasarısı geçer geçmez, adliyeye koştu!
Ermeni tasarısı geçer geçmez, adliyeye koştu!
GİRİŞ 03.06.2016 10:07 GÜNCELLEME 03.06.2016 12:04
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İzmir'de bir vatandaş, Almanya'da sözde Ermeni soykırımı tasarısını Alman meclisine getiren isim olan Yeşiller Partisi'nin eş başkanıCem Özdemir hakkında suç duyurusunda bulundu. Işık, "Cem Özdemir, ülkemizi ırkçılıkla suçlamış ve olmamış bir şeyi olmuş gibi Alman parlamentosunda kabul ettirmesi için bir öneri de vererek ülkemize bir iftira atmıştır" dedi.

CEM ÖZDEMİR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Almanya Federal Meclisi'nin, 1915 olaylarını sözde "soykırım" olarak niteleyen tasarıyı onaylaması, Türkiye'den sert tepkiyle karşılandı. Devlet erkanı ve siyasetçilerden gelen sert açıklamaların yanı sıra, İzmir'de Coşkun Işık isimli vatandaş Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

"KALLEŞLİK YAPANLARI ANLAYAMIYORUZ"

Coşkun Işık, "Şuanda maalesef ülkemiz hem yurt içinde, hem yurt dışında bedbahtlarla savaşmaktadır. Bunu tüm insanlarımızın bilmesi gerekiyor. Yurt dışındaki hainleri anlıyoruz ama ülkemizin ekmeğini yemiş insanların geriye dönük böyle bir kalleşlik yapmasını anlayamıyoruz. Özellikle de Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i" dedi.

"ERMENİLERİN YAPTIĞI SOYKIRIMA KARŞI DAVALARIMIZ SON AŞAMADA"

"Cem Özdemir, ülkemizi ırkçılıkla suçlamış ve olmamış bir şeyi olmuş gibi Alman parlamentosunda kabul ettirmesi için bir öneri de vererek ülkemize bir iftira atmıştır" diyen Işık, "Bundan sonra ülkemize bu tür saldırıların hepsinde suç duyurunda bulunacağımızı daha önce de söylemiştik.

Ermenistan'la ilgili olarak da şuanda altyapıları bitmek üzere olan bine yakın davamız açılmak üzere. Ermenilerin yaptığı soykırıma karşı davalarımız son aşamasına geldi. Güçlü bir şekilde elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

"SAMİMİYETLERİNİ, NİYETLERİNİ ORTAYA KOYDULAR"

Bu konuda ülkeyi yönetenlerden destek beklediklerini kaydeden Işık, "Suç duyurumuzun içeriği, olmamış bir şeyi olmuş gibi ülkemize dayatmak istemeleridir. Bunun sebebi, ülkemizin büyüyüp gelişmesidir. Ülkemiz, şuanda dünyanın gözbebeklerinden bir tanesidir. Ülkemizin önüne geçmeye çalışıyorlar. Böyle bir tasarı Alman meclisinden geçse de olur geçmese de olur ama en azından ülkemize karşı samimiyetlerini, niyetlerini ortaya koymuş durumdalar" ifadelerini kullandı.

PAPA HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Coşkun Işık, 1915 olaylarının 100. yıl dönümü nedeniyle Vatikan'da yaptığı konuşmada, "Son yüzyılda insanlık üç büyük trajedi yaşamıştır. İlk trajedi olan 20. yüzyılın ilk soykırımı Ermeni toplumuna yapılmıştır" diyen Katoliklerin dini lideri Papa Francesco hakkında da suç duyurusunda bulunmuştu.

YORUMLAR 27
  • osmanlı torunu 23 7 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız boşa dememiş merhametten maraz doğar.Bizler kime acıyıp koruduk ise hepsi bizi arkadan hançerlediler.Bu kadar merhametli olmayalım.Şu suriyelileri avrupaya gönderelim onlarda yarın bizi arkamızdan hançerlemesinler.
    Cevapla
  • milletin avukatı 7 yıl önce Şikayet Et
    Onların kandırılmışlarından da hainler çıkabilir, İçimizde ki hainleri nasıl ayıklayacaksın. çÖZÜMÜ VATANA İHANETTE İDAM CEZASIDIR. Önemli olan devleti ve hükümeti güçlendirmek. YANİ BAŞKANLIK SİSTEMİ. BU CEM HAİNİYLE BAZILARI ORDAKİ PARLEMENTO BAŞARISI İÇİN SAFÇA KUTLAMIŞLARDI.. BALIK HAFIZAYI BIRAKIP : MİLLİ VE MANEVİ DEVLET POLİTİKASI ÜRETELİM İNŞALLAH YA ALLAH CC.
    Cevapla
  • manas 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin başına gelen bütün belalar geçmişte topraklarımıza aldığımız azınlıklar
    Cevapla
  • milletin avukatı 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz merhamete devam edelim ancak HAİNLERİ İDAM EDELİM. DEVLETİMİZİDE ONU TEMSİL EDEN HÜKÜMETİMİZİ DE GÜÇLENDİRELİM SLMLAR
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalleşlik yaparak insan olduğunu sanmasınlar. Çamur atmakla da bir yere varamazlar. Türkiye gelişecek güçlenecek onlar da büyük ihtimal çatlama derecesine gelecek. Çatlasanız da patlasanız da Türkiye güçlenerek gelecek.
    Cevapla
  • kahraman turk 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam resmen ermeni hale neden turk dıyorsunuz kanında ermenı var
    Cevapla
  • ALİ ALTUNÇ 7 yıl önce Şikayet Et
    Cem özdemir in TC vatandaşlığı var mı? Varsa kaldırılması lazım...
    Cevapla
  • milletin avukatı 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok doğru ama bütüncül bir yasa ile, hem vatandaşlıktan çıkarılmalı hemde idama mahkum edilmelidir: VATANA İHANETTEN
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin Türkiye ye girisleride yasaklansin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beş siyasi parti yeni ittifak kurdu
Atatürk'e benzerliği ile bilinen adam 19 Mayıs'ı da boş geçmedi!