Ramazan Ayı Tebrik ve Kutlama Mesajları

Sevdiklerinize en güzel Ramazan Ayı tebrik ve kutlama mesajları göndermek isterseniz haberimizi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Ramazan Ayı Tebrik ve Kutlama Mesajları
Ramazan Ayı Tebrik ve Kutlama Mesajları
GİRİŞ 08.06.2016 16:04 GÜNCELLEME 08.06.2016 16:05

2016 Ramazan Ayı 6 Haziran 2016 Pazartesi yani bugün itibariyle eda edilmeye başlandı.

Son günü 4 Temmuz 2016 Pazartesi'ye denk gelen Ramazan-ı Şerif için sevdiklerinize gönderebileceğiniz Ramazan ayı kısa mesajları, tebrik mesajlarını ve sms mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız Ramazan Ayı mesajlarını sosyal medya sitelerinden paylaşabileceğiniz gibi cep telefonlarınızdan kısa mesaj olarak sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

EN GÜZEL RAMAZAN AYI MESAJLARI

- Kainatin yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlik için hayirlara vesile olsun.

- Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Ayı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

- Ramazan Ayı'nız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlariniz atli, sevdaniz kanatli, mutluluğunuz katli, sofraniz tatli, mekâniniz tahtli, ömrünüz bahtli, yuvaniz bereketli olsun…

- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Ramazanlara...

- Kainatin yaraticisi ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlik için hayirlara vesile olsun.

- Ramazan Ayı'nın milletimizin diriliğine, mazlumlarin kurtuluşuna, insanliğin huzur, bariş ve hidayetine vesile olmasini dileriz.

- Mübarek Ramazan Ayı'nı sevdiklerinizle beraber sağlikli ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanliğa hayirli olsun!

- Dostlukların sevgi ile beslendiği bu Mübarek Ramazan ayında gönlünün sevgi ile dolup taşmasını dilerim... Ramazanınız Kutlu Olsun..
.
- Gün batar usul usul... Kararır Gece... Yeniden doğar her şey...." Her şey bitti" dediğin bir anda Mübarek Ramazan ayının Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasına vesile olması temennilerimle RAMAZANINIZ KUTLU OLSUN.

- Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve Ramazanınız mübarek olsun. Ramazanınız Kutlu Olsun.

- Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün.." Tahrim/8 Tevbelerin geri çevrilmedigi Rahmet ve Magfiret yüklü Ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim....

- İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed(sav) komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun, Ramazanın mubarek olsun.

- Bembeyaz yağan bir karın, ne yaşanmışsa yaşansın, geçmişin tüm hatalarını örttüğü gibi Ramazan ayının da senin tüm hatalarını örterek hayırlı yeni bir gelecek umud dolu yeni bir başlangıca vesile olmasını dilerim ...

- İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed(sav) komşun olsun, gönlün saadetle dolsun, günlerin mutluluk dolu olsun, Ramazan ayınız mubarek olsun.

- Bembeyaz yağan bir karın, ne yaşanmışsa yaşansın, geçmişin tüm hatalarını örttüğü gibi Ramazan ayının da senin tüm hatalarını örterek hayırlı yeni bir gelecek umud dolu yeni bir başlangıca vesile olmasını dilerim ....

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Doktor X depremi! Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı - Gazete manşetleri
Türkiye'nin tarihi anlaşması PKK elebaşını korkudan kekeletti: Türkiye her yeri kuşatacak!