Ramazan Bayramı Ne Zaman? Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?

Son günlerin en çok merak edilen sorusu "2016 Ramazan Bayram tatili kaç gün olacak?" Türkiye'nin beklediği tatil kararının dün akşam yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında duyurulacağı düşünülüyordu.

Ramazan Bayramı Ne Zaman? Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?
Ramazan Bayramı Ne Zaman? Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?
GİRİŞ 07.06.2016 16:04 GÜNCELLEME 08.06.2016 16:04

Turizmcilerin de yapmış olduğu öneri ile bu yıl Ramazan Bayramı tatili kararının erken açıklanması gündeme gelmişti. Buna karşın Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasının, Bakanlar Kurulu kararı ile netleşeceğini söylemişti.

Nabi Avcı'nın bu açıklamasının ardından Ramazan bayramı tatiliyle ilgili kararın dün akşam yapılan Bakanlar Kurulu kararı sonrasında belli olması bekleniyordu. Fakat Başkabakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bu haftanın konusu olmadığı ve haftaya görüşüleceğini açıkladı.

2016 yılı Ramazan Bayramı, arefe günü ile 4 Temmuz Pazartesi günü (Yarım gün tatil) başlayacak. 5 Temmuz Salı, 6 Temmuz Çarşamba, 7 Temmuz Perşembe günü ise 1-2-3'üncü günler kutlanacak.

Bakanlar Kurulu kararı ile Ramazan bayramın tatiline 4 Temmuz Pazartesi öğleden önce ve Cuma gününün de eklenmesi ile tatilin 9 güne yükselmesi bekleniyor…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsunspor - Trabzonspor! CANLI
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor