Okul birincisi başörtülü Büşra'dan ağlatan konuşma

Üniversiteyi birincilikle bitiren Saliha Büşra Selman, başörtülü olması nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlattı, salon ağladı.

GİRİŞ 07.06.2016 00:23 GÜNCELLEME 07.06.2016 16:04
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

İstanbul Şehir Üniversitesi'nde okul birincisi olarak öğrenimini tamamlayan başörtülü Saliha Büşra Selman'ın mezuniyet töreninde yaptığı konuşma dinleyenleri ağlattı.

Saliha Büşra'nın, başörtülü olması nedeniyle eğitim hayatı boyunca yaşadığı sıkıntıları anlattığı konuşması sırasında, salondaki dinleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

AKILLARA 1995'TE YAŞANAN O SKANDAL GELDİ

Büşra'nın kürsüde yaptığı konuşma, akıllara 28 Şubat sürecinde yaşananları hatırlattı. Özellikle 1995 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde yaşanan olay hafızalara kazınmıştı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER! TIKLAYINIZ...

Olayda, okul birincisi olan başörtülü kız öğrencinin törene katılmasına müsade edilmemiş, yanındaki iki arkadaşıyla birlikte ağızları kapatılarak ve tartaklanarak salon dışına çıkarılmıştı.

SALİHA BÜŞRA'NIN AĞLATAN KONUŞMASI:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 93
  • sedat eryılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    burada yorum yapanlarda vicdan yok hala sömürü diyonuz sizi allaha havale ediyorum halkının %99 müslüman olan bi ülkede sen başını açmadan okuyamazsın dendi siz hala neyin kafasındasınız allah akıl fikir versin nediyim yani ama bu kemalist kafa sonu geldi o yüzden bu kadar saldırganlar
    Cevapla
  • Murat Dürüst 7 yıl önce Şikayet Et
    Basörtünün üstüne Kardinal kepi nede güzel yakismis ,Duygu Sömürüsü yapiyor.Bu Kizin yasi itibari ile basörtüsü yasagi olan dönemleri bilmesi imkansiz. AKP Yaklasik 14 Senedir iktidarda,Basörtüsü yasagi olan yillarda bu 6 veya 7 yasinda olmasi lazim.
    Cevapla
  • ademoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    kız konuşmaktan yoruldu . alkışlayanlar yorulmadı be
    Cevapla
  • Umut Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah kısacık hayatı başarılarla dolu .
    Cevapla
  • Ayhan Demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Giydiği şeyi görmüyor baş örtülü başına ne gelmişte gelmiş falan falan bu aynı neye benzer biliyormusunuz ben başörtümü yada cübbemi giyerim domuz etimi yerim gibi bişey
    Cevapla
  • soydaş 7 yıl önce Şikayet Et
    birtek müslüman sensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama