Seri katilin iki fotoğrafındaki ilginç fark!

Üç kişinin katil zanlısı Atalay Filiz'in iki günde iki ayrı emniyet müdürlüğünde çekilen fotoğraflarında iki fark dikkat çekti.

Seri katilin iki fotoğrafındaki ilginç fark!
Seri katilin iki fotoğrafındaki ilginç fark!
GİRİŞ 13.06.2016 14:24 GÜNCELLEME 13.06.2016 14:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara’da 2, İstanbul’da ise 1 cinayet suçundan aranan ve dün İzmir’de minibüste yakalanan Atalay Filiz karayolu ile İstanbul'a getirildi. İstanbul Emneyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusu tamamlanan Atalay Filiz’in poliste verdiği ifadesinde işlediği cinayetleri itiraf ettiği öğrenildi. Üç kişinin katil zanlısı Atalay Filiz'in iki günde iki emniyet müdürlüğünde çekilen fotoğraflarında iki ayrıntı dikkat çekti.

DÜN

Gözaltına alınan ve İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz'in gözlüksüz olduğu görülüyor. Emneyetten çıkarılıp sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Filiz'e çelek yelek de giydirilmedi. 

BUGÜN

Ancak bugün Atalay Filiz'in İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılıp adliyeye götürülürken çekilen fotoğraflarda iki fark dikkat çekti. Filiz,  için  yoğun güvenlik önlemi alandı.İstanbul polisi Filiz'e çelik yelek giydirirken, katil zanlısının gözlük takması da dikkat çeken başka bir ayrıntı oldu.  

YORUMLAR 7
  • seyma 7 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oldu yakalandı sen dur daha bu sorguların öbür tarafında var rabbim bu kadar hafif bir ceza vermez ama
    Cevapla
  • nevin 7 yıl önce Şikayet Et
    aile baskısından suçu suçla kapatmaya çalışmış
    Cevapla
  • Fesübhanallah 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk yakalandı dediklerinde aklıma gelmişti.çünkü yurt dışına kaçabileceği halde kaçmadı.Kendisini kendisi yakalattı.Bir kaç gün kaçıyormuş gibi yaptı ki senaryo gerçeğe uysun.Dediği gibi oyunu o kurup o oynuyor.Cinayetleri yalnız işlediğini de sanmıyorum.Plan harika.Umarım Türk polisi ve adaleti bu oyunu yemez.
    Cevapla
  • D.G 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ruh hastasını Allah a havale ediyoruz.
    Cevapla
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok yasamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nüfusunun yüzde 15,1'i genç
Fatih Terim flaş ayrılığı duyurdu!